Sesongkort for Gears of War 3

Hva er sesongkortet for Gears of War 3?

Med sesongkortet kan du bestille (til 33 prosent rabatt) fire nedlastbare innholdspakker for Gears of War 3. Kjøpere av sesongkort mottar også det eksklusive Liquid Metal-animerte våpentrekket. Sesongkortet omfatter:

Hvordan skaffer jeg meg innhold ved hjelp av sesongkortet for Gears of War 3?

Når du har kjøpt sesongkortet for Gears of War 3 (enten gjennom Xbox Live eller på Xbox.com), følger du trinnene nedenfor for å hente det nye innholdet:

1. Start Gears of War 3.
  2. Velg Start på hovedmenyen.
  3. Du kan få spørsmålet, “There is a Season Pass downloadable content package available. Would you like to download it now?” (Hvis denne meldingen ikke vises, kan du se hvilket innhold som er tilgjengelig ved å velge Xbox Live Marketplace på hovedmenyen.)
  4. Trykk A for å godta.
  5. Følg instruksjonene for å laste ned innholdet.
  6. Når nedlastingen er ferdig, blir du bedt om å gjenta prosessen hvis sesongkortinnhold er tilgjengelig.

Obs! Du må hente innholdet via menyen for Xbox Live i spillet Gears of War 3 for å kunne bruke sesongkortet. Xbox 360-konsollens spillbutikk og Xbox.com gjenkjenner ikke sesongkortet for Gears of War 3 og kommer til å belaste deg for nytt innhold.