Vanlige spørsmål om Gears of War 4

Har du et spørsmål om Gears of War 4? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Gears of War 4 er et Xbox Play Anywhere-spill. Hva betyr dettet?

Når du kjøper et Xbox Play Anywhere-spill digitalt, kan du spille det både på Xbox og i Windows 10. Du trenger bare å kjøpe spillet én gang via Store på Xbox-konsollen eller Windows 10-enheten, og dermed vises det i spillbiblioteket ditt uansett hvor du logger på.

Hvis du har kjøpt spillet på Xbox og vil spille det i Windows 10, logger du på Windows 10-enheten. Hvis spillet allerede er installert på enheten din, vises det i listen din over apper. Hvis ikke kan du installere det ved å åpne Store og velge Mitt bibliotek.

Hvis du har kjøpt spillet for Windows 10 og vil spille det på Xbox-konsollen din, logger du på konsollen og går til Mine spill og apper. Hvis spillet allerede er installert, vises det i spillelisten din. Hvis ikke kan du finne det i avsnittet Klar til å installere.

For å finne ut mer om Xbox Play Anywhere og se hvilke spill som støttes, går du til nettstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også gå til Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere-spill hvis du har problemer med å finne Gears of War 4 eller innhold på Xbox One-konsollen eller Windows 10-enheten.

Gears of War 4 støtter også krysspilling mellom Xbox One og Windows 10 med følgende spillmoduser:

• Campaign (samarbeidsmodus)
  • Horde 3.0
  • Versus (privat og LAN)

Se Krysspilling mellom Windows 10 og Xbox One hvis du vil ha mer informasjon.

Jeg ble bedt om å oppgradere Windows-enheten min for å spille Gears of War 4. Hvilken versjon av Windows trenger jeg?

For å kunne laste ned og installere Gears of War 4 i Windows 10 må du ha en enhet som kjører versjon 1607, med OS-build 14393.222 eller nyere.

Enheten må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Gears of War 4.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Trenger jeg ytterligere programvare for å kunne spille Gears of War 4?

Ja, du må ha DirectX 12 med funksjonsnivå 11 eller nyere installert for å kunne spille Gears of War 4. Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hvis du har et AMD- eller NVIDIA-skjermkort, må du også oppdatere driverne før du kan spille Gears of War 4. Hvis du har et AMD-skjermkort, kan du gjøre dette automatisk ved å åpne appen AMD Gaming Evolved, eller appen GeForce Experience hvis du har et NVIDIA-skjermkort. Du kan også laste ned driverne manuelt fra produsentens nettsted:

Hva er maskinvarekravene?

Maskinvarekravene for Gears of War 4 varierer avhengig av om du spiller på Xbox eller i Windows 10. Se produktdetaljsiden for hver plattform for å finne ut hvor stort spillet er, systemkravene (særlig for Windows 10-enheter), samt all ytterligere informasjon om spillet.

Obs!  Siden Gears of War 4 er et Xbox Play Anywhere-spill, kan du kjøpe det digitalt på Xbox eller i Windows 10, og dermed eier du begge versjoner av spillet. De separate produktdetaljsidene for hver plattform er bare til informasjon — du trenger ikke å kjøpe spillet to ganger.

Xbox

Hvis du vil vise installasjonskravene for Xbox, kan du se Gears of War 4 i Store.

Du kan sjekke om Xbox-konsollen har nok ledig diskplass, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Windows 10

Hvis du vil vise systemkravene for Windows 10, kan du se Gears of War 4 i Store. Delen «Tilleggsinformasjon» inneholder informasjon om omtrentlig nedlastingsstørrelse, som angir hvor stort spillet er.

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned Gears of War 4 på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du først sjekker enhetsspesifikasjonene, for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du vil ha en fullstendig liste over tips og triks for å forbedre ytelsen i spillet, kan du se Få mest mulig ut av Gears of War 4 for Windows 10.

Hvor lang tid tar det å laste ned Gears of War 4?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 6 timer å laste ned 60 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Tabellen nedenfor viser estimerte nedlastingstider basert på gjeldende nedlastingshastighet.

Obs!  Denne informasjonen er bare veiledende, ikke en fremstilling av faktisk nedlastingstid. Båndbredden vil være begrenset og nedlastingstiden vil øke under aktiviteter som strømming av innhold, spilling, eller spill-strømming fra Xbox One til en Windows 10-PC.

Gjeldende nedlastingshastighet

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Eksempel

Hvis du installerer en fil på 40 GB som er 25 prosent lastet ned (30 GB gjenstår), og tilkoblingshastigheten er 10 Mb/s, skal det ta ca. 4,4 timer til nedlastingen er fullført. (Dette forutsetter at nedlastingshastigheten forblir den samme.)

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Ikonet for Gears of War 4 vises i delen Installerte apperStart-menyen på Xbox og i Mitt bibliotek på Windows 10-enheten.

Obs Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis du tror at nedlastingen av spillet går for sakte, kan du se Feilsøke treg nedlasting av spill eller apper på Xbox One eller Løse problemer med nettverkstilkoblingen i Windows 10 hvis du vil se flere feilsøkingstrinn.

Jeg har en Windows 10-enhet som overskrider minimumskravene til systemet. Hvordan finjusterer jeg den slik at Gears of War 4 utnytter den maksimalt?

Se Få mest mulig ut av Gears of War 4 for Windows 10 hvis du vil ha tips og triks om hvordan du får mest mulig ut av Windows 10-enheten.

Hva slags tilbehørsenhet trenger jeg for å styre Gears of War 4?

Du kan bruke mus og tastatur eller en spillkontroller (Xbox One- eller Xbox 360-kontroller anbefales). Hvis du bruker en Xbox One-kontroller, må du bruke en USB-kabel eller en trådløs Xbox-adapter for Windows til å koble den til enheten.

Du kan også koble en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-kontroller til enheten din via Bluetooth. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke trådløse Xbox One-kontrollere på en PC.

Andre USB-spillkontrollere som støttes av Windows, fungerer kanskje også.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å kunne spille Gears of War 4?

Ja, du må ha en Microsoft-konto for å kunne spille Gears of War 4. Hvis du allerede spiller spill på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruke den samme kontoen du bruker for disse spillene, til å spille i Windows 10 også. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være online eller koblet til Internett for å kunne spille Gears of War 4?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Gears of War 4 i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Følgende moduser i spillet støttes mens du spiller i frakoblet modus:

• Campaign Solo
  • Local Versus

Følgende moduser i spillet krever at du er koblet til nettet:

• Campaign Co-Op
  • Multiplayer Versus
  • Horde

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Windows Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de til kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Hvor mange enheter kan jeg installere Gears of War 4 på?

På Xbox kan du installere Gears of War 4 og spille det frakoblet på hjemmekonsollen, og du kan også installere og spille det på venners konsoller hvis du logger på Xbox Live før du spiller.

I Windows 10 kan du installere Gears of War 4 og spille det frakoblet på hovedenheten din (vanligvis den første enheten du installerer spillet på), og du kan installere det på flere enheter hvis du logger på Xbox Live før du spiller.

Du kan bare være logget på ett sted om gangen mens du spiller Gears of War 4 eller andre spill som støtter Xbox Play Anywhere.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Gears of War 4 til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler når du spiller på Windows 10-enheten din.

Obs!  Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte Gears of War 4. Se Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille Gears of War 4? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR:
    • Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du Windows-logotasten+G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen, går til Innstillinger > Spill-DVR.
    • Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Gears of War 4, via Xbox-appen. Se Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.