Gears of War 4

Velkommen til Gears of War 4 for Xbox One og Windows 10. Her finner du koblinger til videoer og demoer, samt hjelp til feilsøking. Du kan også finne koblinger til der du kan kjøpe Xbox Play Anywhere-spillet én gang, og spille det på både Xbox One og Windows 10.

Gears of War 4 oversikt

Administrasjon av og hjelp for Gears of War 4 på Xbox One

Administrasjon av og hjelp for Gears of War 4 i Windows 10

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Gears of War 4, som du leste om, eller om et annet problem?