Informasjon om Gears of War 4 forhåndsbestilling og kampanje

Hvis du har forhåndsbestilt Gears of War 4 eller spilt et annet spill i serien, kan du motta kampanjeartikler eller spillkoder som en del av spillanseringen.

På denne siden

Forhåndsbestille Gears of War 4

Gå til forhåndsbestillingssiden for Gears of War 4 for å finne ut mer om spillet.

Forhåndsbestillinger for Gears of War 4 startet 25. april 2016 og fortsetter frem til spillet lanseres 11. oktober 2016. Når spillet har blitt lansert, kan du kjøpe det på Xbox Store, men lanseringspakken er forskjellig fra kampanjepakkene før lanseringen.

Hvis du forhåndsbestiller enten den konkrete versjonen eller digitale versjonen av Gears of War 4: Ultimate Edition, kan du laste det ned og starte å spille 7. oktober, 2016 – 4 dager før spillet kommer ut.

I tillegg, hvis du forhåndsbestiller ved å bruke PayPal-kontoen din mellom 29. september og 6. oktober 2016, mottar du en kode med en verdi på $10 som kan brukes i Store for fremtidige kjøp. Det er begrenset antall nummer for denne kampanjen, så du får ingen kode hvis alle allerede er borte.

Merk PayPal-kampanjen er kun tilgjengelig i USA.

Du mottar bonusartikler avhengig av hvilken forhåndsbestillingspakke du kjøpte:

Gears of War 4: Standard Edition (detalj)

• Gears of War 4
  • Vintage Del-pakke*

Gears of War 4: Standard Edition (digital)

• Gears of War 4
  • Vintage Del-pakke*
  • Gears of War: Ultimate Edition-figurpakke

Gears of War 4: Ultimate Edition (detalj)

• Gears of War 4
  • Vintage Del-pakke*
  • Gears of War 4 Season Pass**
  • Limited Edition SteelBook
  • Tidlig tilgang til spillet

Gears of War 4: Ultimate Edition (digital)

• Gears of War 4
  • Vintage Del-pakke*
  • Gears of War 4 Season Pass**
  • Gears of War: Ultimate Edition-figurpakke
  • Tidlig tilgang til spillet

* The Vintage Del Pack har en Vintage Del-figur, en unikt våpentekstur og andre bonusartikler, avhengig av forhandleren. Kontakt din lokale forhandler hvis du vil ha mer informasjon.

** Sesongkort omfatter en eksklusiv Vintage VIP-pakke med Vintage JD og to vintage våpenteksturer, permanent tilgang til 24 ekstra DLC-kart (to per måned i ett år) for privat spilling på dedikerte servere, tidlig tilgang til en eksklusiv utviklerspilleliste, Starter Airdrop og et utvalg med 17 Gear Packs.

Hvis du vil bruke figurpakken, må du eie Gears of War: Ultimate Edition på Xbox One. Når du har fullført forhåndsbestillingen av Gears of War 4, kan du laste ned figurpakken fra Xbox Store. For å gjøre dette, søker du etter «Gears of War: Ultimate Edition Character Pack» i Store og laster den ned fra siden med detaljer.

Når du forhåndsbestiller Gears of War 4, vises det en plassholderflis i spillbiblioteket. Dette er med hensikt. Den blir låst opp den dagen spillet lanseres. Se Forhåndsbestilling av Xbox One spill i Xbox Store for å finne ut mer om administrering av forhåndsbestillingen din.

Kampanjen Gears of War Collection

Merk Denne kampanjen er ikke tilgjengelig i Kina eller Japan.

Hvis du kjøper og løser inn Gears of War 4 på Xbox One eller Windows 10 mellom 25. april 2016 og 31. desember 2016, eller hvis du løser inn en kode for spillet som en del av en konsollpakke før 31. desember 2016, mottar du følgende spill som er bakoverkompatible med Xbox 360:

• Gears of War
  • Gears of War 2*
  • Gears of War 3
  • Gears of War: Judgment

*Gears of War 2 er ikke tilgjengelig i Tyskland.

Disse kodene kan kun spilles på Xbox 360 eller Xbox One. De fungerer ikke på Windows 10.

Kampanjen Fan Appreciation Gift

Merk Denne kampanjen er ikke tilgjengelig i Kina eller Japan.

Som en belønning til alle fans av Gears of War, mottar du en Operations-pakke og et First Wave-emblem som du kan bruke i Gears of War 4 hvis du oppfyller følgende krav:

• Du har spilt et Gears of War-spill, og
  • Enten du for tiden har et Xbox Live Gold-abonnement, eller
  • Du har logget på din Xbox-konto i løpet av de siste 12 månedene.

Merk Disse kodene utløper 31. desember 2016.

Mottakelse av kodene

Kodene til Operations-pakken blir sendt gjennom varslingssenteret, som du kan se ved å dobbelttrykke Xbox-knappen på kontrolleren og velge Meldinger. På Windows 10 kan du også se meldingene dine ved å åpne Xbox-appen og velge Meldinger-ikonet i høyre kolonne:

Hvis du allerede eier Gears of War-spillene til Xbox 360, oppfordrer vi deg til å dele disse kodene med venner og familie.

Obs!  Koder sendes ut i bølger, så det kan ta noen dager før du får koden når kampanjen starter. Kodene starter å sendes ut 28. september 2016, for kampanjen Fan Appreciation Gift, og 3. oktober 2016 for kampanjen Gears of War Collection. Når du mottar koden din, må du løse den inn og laste ned spillet. Så kan du begynne å spille med en gang.

First Wave-emblemer gis automatisk til spillerne og vises på kortinventaret ditt når du spiller Gears of War 4 for første gang.

For mer informasjon om disse kampanjen, inkludert spørsmål om kvalifikasjon, kan du gå til Gears of War-gruppen.

Problemer med innløsing av kode

Hvis du mottar en kode men kan ikke løse den inn, kan du finne hjelp på Løse inn en forhåndsbetalt kode for Xbox.

Hvis du mottok koden din, men slettet meldingen den var i, kontakt Xbox-kundestøtte.

Hvis du ikke fikk en kode, kan det være av en av følgende årsaker:

• Du kjøpte ikke eller forhåndsbestilte Gears of War 4 på Xbox One eller Windows 10.
  • For kampanjen Fan Appreciation Gift, spilte du ikke en tidligere versjon av Gears of War, du har ikke et aktivt Xbox Live Gold-abonnement, eller du har ikke logget på kontoen din i løpet av de siste 12 månedene.
  • Du bor i en region der Gears of War 4 ikke er tilgjengelig, eller kontoen din er basert i en region der spillet er utilgjengelig.
  • Du har ikke logget på kontoen som ble brukt til å kjøpe Gears of War 4 i løpet av kampanjedatoene over.

Hvis du oppfyller kvalifikasjonskravene for kampanjen, men ikke har fått koden, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Annullere forhåndsbestillingen

Hvis du vil annullere forhåndsbestillingen for Gears of War 4 før lanseringsdatoen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Vanlige spørsmål

For en full liste over spørsmål og svar på Gears of War 4, se nettstedet til Gears of War.