Bruke bonusinnhold og koder for Gears of War Judgment

Oversikt

Noen kampanjer og forhåndsbestillinger fra forhandler gir deg nedlastbart bonusinnhold for Gears of War Judgment. Denne artikkelen beskriver hvordan du bruker dette innholdet og hva du skal gjøre hvis det er et problem.

Løse inn koder

Du kan løse inn bonuskoder via konsollen eller på xbox.com. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du løser inn en kode, kan du se Løse inn en forhåndsbetalt kode for Xbox.

Når du har løst inn koden, blir innholdet lagt til i konsollens nedlastingskø.

• Du kan få tilgang til avatarelementer via alternativene for avatartilpassing på konsollen.
  • Kart er tilgjengelige gjennom den riktige spillelisten for spillemodusen.
  • Figurer og våpenskall er tilgjengelige fra Character Setup-menyen.

Feilsøking

Hvis du ikke kan løse inn koden, se Feilsøke problemer med innløsing av Xbox Live-koder.