Nullstilling av rangering eller statistikk i Gears of War Judgment

Hvor ble det av rangeringen og statistikken min?

I noen svært få tilfeller kan spilleres flerspillerrangering, medaljer eller statistikker bli tilbakestilt i Gears of War Judgment. Det er flere årsaker til dette problemet – tilkoblingsproblemer, skadet data eller disiplinærtiltak på grunn av brudd på fellesskapsstandardene.

Her er noen ting du som spiller kan gjøre for å redusere faren for å miste online-statistikken din:

Hvis rangeringen, statistikken eller medaljene er blitt nullstilt, må du spille spillet for å få dem tilbake. Microsoft eller Epic Games kan dessverre ikke endre online-opplysningene dine.