VIP-kort for Gears of War Judgment

Hva er VIP-kortet?

VIP-kortet fungerer som din forhåndsbestilling for to spilltilleggspakker og gir deg umiddelbar tilgang til eksklusive skall og egne spillelister bare for VIPer.

• To spilltilleggspakker – seks hele flerspillerkart og to nye spillmoduser
  • Ni eksklusive skall – fem våpen, fire rustning
  • Spillelister med dobbel XP bare for VIPer
  • Tidlig tilgang til kommende flerspillerkart

Hvordan skaffer jeg meg innhold ved hjelp av VIP-kortet for Gears of War Judgment?

Når du har kjøpt VIP-kortet for Gears of War Judgment (enten gjennom Xbox Live eller på Xbox.com), følger du trinnene nedenfor for å hente det nye innholdet:

1. Start Gears of War Judgment.
  2. Velg Start på hovedmenyen.
  3. Du kan få spørsmålet "There is a VIP Pass downloadable content package available. Would you like to download it now?" (Hvis denne meldingen ikke vises, kan du se hvilket innhold som er tilgjengelig ved å velge Xbox Live Marketplace på hovedmenyen.)
  4. Trykk A for å godta.
  5. Følg instruksjonene for å laste ned innholdet.
  6. Når nedlastingen er ferdig, blir du bedt om å gjenta prosessen hvis VIP-kortinnhold er tilgjengelig.

Viktig!  Du må hente innholdet via menyen Xbox Live Marketplace i spillet Gears of War Judgment for å kunne bruke VIP-kortet. Xbox 360-konsollens spillbutikk og Xbox.com gjenkjenner ikke VIP-kortet for Gears of War Judgment og kommer til å belaste deg for nytt innhold.