Vanlige spørsmål om Gears of War: Ultimate Edition for Windows 10

Les svar på vanlige spørsmål om Gears of War: Ultimate Edition for Windows 10.

Vanlige spørsmål

Jeg ble bedt om å oppgradere operativsystemet mitt for å kunne spille Gears of War: Ultimate Edition. Hvilken versjon av Windows trenger jeg?

Du må kjøre Windows 10 versjon 1511 eller nyere for å kunne laste ned og installere Gears of War: Ultimate Edition.

Enheten din må også kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Gears of War: Ultimate Edition.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Må jeg ha ekstra programvare for å kunne spille spillet?

Ja, du må ha DirectX 11 eller nyere installert for å kunne spille Gears of War: Ultimate Edition. Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hva er maskinvarekravene?

Tabellen nedenfor viser minimumskonfigurasjonen samt den anbefalte og ideelle konfigurasjonen for Gears of War: Ultimate Edition for Windows 10.

Minimum

Anbefalt

Ideell

Operativsystem

Windows 10 – 64-biters
(1511-oppdateringen)

Windows 10 – 64-biters
(1511-oppdateringen)

Windows 10 – 64-biters
(1511-oppdateringen)

Prosessor

Intel Core i5 2,7 GHz

eller

AMD FX med 6 kjerner

Intel Core i5 3,50 GHz+

eller

AMD FX med 6 kjerner

Intel Core i7 4,0 GHz+

eller

AMD FX med 8 kjerner

GPU (skjermkort)

NVIDIA GeForce GTX 650 Ti

eller

AMD Radeon R7 260X

NVIDIA GeForce GTX 970

eller

AMD Radeon R9 290X

NVIDIA GeForce 980 Ti

eller

AMD Radeon R9 390X

Harddiskplass

60 GB

60 GB

60 GB SSD

RAM (minne)

8 GB

8 GB

16 GB

VRAM (skjermminne)

NVIDIA – 2 GB

AMD – 2 GB

NVIDIA – 4 GB

AMD – 4 GB

NVIDIA – 6+ GB

AMD – 6+ GB

DirectX

DirectX 11+

DirectX 11+

DirectX 11+

Skjerm

1080p

1080p

4k (UHD)

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned spillet på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du allerede har kjøpt spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i det:

1. Gå til Settings på hovedmenyen i Gears of War: Ultimate Edition.
  2. Velg Video og deretter Screen Resolution.
  3. Angi en lav innstilling for skjermoppløsningen. Lavere innstillinger kan fungere bedre.
  4. Angi Lowest for Default Settings Options.

Hvis dette ikke gjør at spillet kjører som det skal på enheten, kan du be om refusjon innen fem dager etter at du kjøpte det. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Microsoft Store – Returer.

Hvis du vil ha en fullstendig liste over tips og triks for å forbedre ytelsen i spillet, kan du se hjelpesiden Gears of War for Windows 10 på nettstedet The Coalition.

Hvor stort er spillet?

Gears of War: Ultimate Edition krever minst 60 GB ledig plass på harddisken til nedlastingen.

Du kan sjekke om enheten har nok ledig diskplass, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvor lang tid tar det å laste ned spillet?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 6,5 timer å laste ned 60 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Ikonet for Gears of War: Ultimate Edition vises på Hjem-skjermen når nedlastingen er fullført.

Obs!  Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis nedlastingen av spillet går tregt, kan du prøve følgende:

1. Kontroller at du ikke laster ned flere enn ett spill, én app eller én oppdatering om gangen.
  2. Hvis du har andre enheter på nettverket som kanskje bruker båndbredde (for eksempel strømmer en film), bør du stanse dem midlertidig til nedlastingen er fullført.
  3. Se om det finnes Windows 10-oppdateringer for enheten din. Gå til Innstillinger, og velg deretter Oppdatering og sikkerhet for å se om oppdateringer er tilgjengelige.
  4. Feilsøk mulige tilkoblingsproblemer ved å gå til siden Løse problemer med nettverkstilkobling.

Hvilken type styreenhet trenger jeg til spillet?

Du kan bruke mus og tastatur eller en Xbox One-kontroller. Hvis du bruker en kontroller, må du enten bruke en USB-kabel til å koble den til enheten, eller en trådløs Xbox-adapter for Windows.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å kunne spille spillet?

Du må ha en Microsoft-konto for å kunne spille Gears of War: Ultimate Edition. Hvis du allerede spiller spill på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruke samme konto du bruker for de spillene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være online eller koblet til Internett for å kunne spille?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Gears of War: Ultimate Edition i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Følgende moduser i spillet støttes mens du spiller i frakoblet modus:

• Campaign
  • Local Multiplayer

Følgende moduser i spillet krever at du er koblet til nettet:

• Online Multiplayer

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Windows Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de til kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Jeg har allerede Xbox One-versjonen av Gears of War: Ultimate Edition. Er de to versjonene av spillet koblet sammen?

Xbox One-versjonen og Windows 10-versjonen av Gears of War: Ultimate Edition er ulike versjoner. Det er ingen kobling eller krysning mellom spillene.

Siden du må logge på Xbox Live med en Microsoft-konto for å kunne spille, kan du oppnå prestasjoner og poengsum i begge spillene. Fremgang du har i Xbox One-versjonen, overføres imidlertid ikke til Windows 10-versjonen eller omvendt.

Hvor mange ganger kan jeg laste ned og installere spillet?

Du kan laste ned og installere Gears of War: Ultimate Edition på opptil ti ulike Windows 10-enheter ved hjelp av samme Microsoft-konto.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Gears of War: Ultimate Edition til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler mens du spiller på Windows 10-enheten.

Obs!  Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte Gears of War: Ultimate Edition. Se Må jeg være online eller koblet til Internett for å kunne spille? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR:
    • Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du Windows-logotasten+G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen, går til Innstillinger og velger Spill-DVR.
    • Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Gears of War: Ultimate Edition, via Xbox-appen. Se Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.

Hvis du vil ha en fullstendig liste over tips og triks for spillet, kan du se hjelpesiden Gears of War for Windows 10 på nettstedet The Coalition.