Feilsøke Gears of War: Ultimate Edition for Windows 10

Oversikt

Hvis du har problemer med å spille Gears of War: Ultimate Edition for Windows 10, finner du her løsningene på noen av de mest sannsynlige feilene.

Hvis problemet ditt ikke er her, kan du se Vanlige spørsmål om Gears of War: Ultimate Edition for Windows 10 for å få svar på vanlige spørsmål.

På denne siden

Feilmelding om inkompatibel spillversjon når du spiller Co-op eller Versus

Når du prøver å spille Co-op eller Versus med venner på nettet, får du kanskje følgende feilmelding:

INCOMPATIBLE GAME VERSIONS

You have a different version of the game than the host

Denne meldingen betyr at du ikke har oppdatert til den nyeste versjonen av Gears of War: Ultimate Edition.

Du kan løse dette problemet ved å gå tilbake til hovedmenyen i spillet og synkronisere spillet ved å bruke en av følgende metoder:

• Velg Versus og deretter Xbox Live.
  • Velg Campaign, velg Join Co-op Game, og velg deretter Xbox Live.
  • Velg Campaign, velg Host Co-op Game, og velg deretter Public or Private Xbox Live.

Hvis synkroniseringen av spillet er vellykket, vises følgende melding:

Downloading Latest Multiplayer Data

Eksemplaret ditt av Gears of War: Ultimate Edition oppdateres med dataene for den nyeste spillversjonen.

Obs!  Hvis problemet vedvarer, lukker du spillet og starter det på nytt. Du kan også se etter tilgjengelige oppdateringer ved å starte Store-appen, velge kontoikonet og deretter velge Downloads and updates.

Manglende spilldata

Hvis du bytter konto i Xbox-appen, kan dette føre til at lagringsdataene blir midlertidig usynkronisert. Hvis lagringsdataene mangler eller spillet ikke kan synkronisere dataene, prøver du å logge på Xbox-appen og deretter starte enheten på nytt for å gjenopprette kontodataene.

Nettjenestefeil

Du får kanskje følgende feilmelding når spillet ikke kan koble til Gears of War-tjenesten:

ONLINE SERVICE ERROR

Gears of War: Ultimate Edition services login failed, access to online multiplayer is not available.

You are not connected to Xbox Live. Please check your connection and try again.

Prøv følgende for å løse problemet:

1. Kontroller Internett-tilkoblingen. Se Løse problemer med nettverkstilkobling hvis du vil se feilsøkingstrinn.
  2. Logg på Microsoft-kontoen, og start spillet på nytt.
  3. Logg på Microsoft-kontoen, og start spillet på nytt på enheten.

Feil ved synkronisering av nettlagringsdata

Du får kanskje følgende feilmelding når spillet ikke kan synkronisere dataene med nettlagringen:

We can't sync your data with the cloud right now.

Du kan løse dette problemet ved å lukke spillet og starte enheten på nytt. Når enheten har startet på nytt, logger du på Xbox-appen og prøver å starte spillet på nytt.