Bruke forhåndsbestilling av Halo 4 og Limited Edition-innhold

Oversikt

Halo 4 Limited Edition og Halo 4-konsollpakken inkluderer koder for nedlastbart innhold, for eksempel spesialiseringer og rustningsskall. Noen forhandlere tilbyr også forhåndsbestilling av bonusinnhold.

Bruke innholdet i forhåndsbestillingen

Løse inn koder

Du kan løse inn bonuskoder via konsollen eller på xbox.com. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du løser inn koder, kan du se Løse inn forhåndsbetalte koder på Xbox Live-kontoen.

Etter at du har løst inn nøkkelen, legges innholdet til i konsollens nedlastingskø.

• Du kan få tilgang til avatarelementer via alternativene for avatartilpassing på konsollen.
  • Kartpakker blir tilgjengelige på flerspillermenyen for Infinity i Halo 4.
  • Videoinnhold blir tilgjengelig via Halo Waypoint på konsollen eller på Internett.
  • Spesialiseringer, rustning, emblemer og skall blir tilgjengelige via Spartan-huben, som du får tilgang til ved å trykke Start-knappen på hovedmenyen i Halo 4.

Spesialiseringer

Spesialiseringer låser opp nye tilpassingsalternativer, og gjør det i tillegg mulig å nå høyere klassifiseringer i Spartan-karrieren. Spesialiseringer er bare tilgjengelige etter at du bygget figuren din opp til et visst nivå via Spartan Ops og War Games.

Slik bruker du en spesialisering:

1. Trykk Start på hovedmenyen for å åpne Spartan-huben.
  2. Velg Career.
  3. Velg Specializations.
  4. Velg spesialisering blant de tilgjengelige alternativene. Låste spesialiseringer inkluderer korte beskrivelser av innstillingene.

Rustning, emblemer og skall

Rustning, emblemer og skall gir deg muligheten til å tilpasse Spartan-krigeren i flerspillermodusene i War Games og Spartan Ops.

Slik tilpasser du Spartan-krigeren:

1. Trykk Start på hovedmenyen for å åpne Spartan-huben.
  2. Velg Career.
  3. Velg Customize.
  4. Velg Loadouts for å tilpasse våpen og pakker.
  5. Velg Spartan Armor for å velge rustningsdeler og tilpasse fargene.
  6. Velg Spartan ID for å endre ID-brikken, emblemet og fargene. Vær oppmerksom på at støtende emblemer kan føre til disiplinærtiltak i Xbox Live.