Kartkort for Halo 4 War Games

Oversikt

Ved hjelp av kartkortet for War Games kan du forhåndskjøpe kartpakker og annet innhold for flerspillermodusen for Halo 4 War Games.

Kartkortet for War Pack er tilgjengelig via Halo 4-butikken på Xbox Live.

Tilgang til Halo 4-innhold med kartkortet for War Games

Hvis du vil kjøpe kartpakker for Halo 4 med kartkortet for War Games, gjør du følgende:

1. Velg Xbox Live Marketplace på hovedmenyen i Halo 4. Deretter blir du bedt om å laste ned tilgjengelig innhold uten kostnad.
  2. Velg Confirm Purchase for å legge til innholdet i nedlastingskøen.

Obs! Som innehaver av et kartkort for Halo 4 War Games, må du åpne kartpakkene fra den interne Halo-spillmenyen for å få rabatt. Ikke last ned kartpakker fra Xbox Live eller Xbox.com, ellers må du betale full pris.

Hvis du ikke blir bedt om å laste ned tilgjengelig innhold når du bruker hovedmenyen i Halo, må du kanskje laste ned kartkortet for War Games på nytt. Slik gjør du det:

1) Velg Settings på Xbox-dashbordet.
2) Velg Account.
3) Velg Download History.
4) Bla gjennom nedlastingsloggen til du finner War Games Map Pass, og trykk deretter A-knappen på håndkontrolleren.
5) Velg Download Again.
6) Når nedlastingen er fullført, starter du Halo 4 og forsøker å laste ned kartkortet på nytt.