Installasjons- og lagringskrav for Halo 4

Oversikt

Flerspillermodusene for Halo 4 krever at innhold kan installeres på Xbox 360-konsollen. Hvis du skal utføre en fullstendig installasjon, trenger du mer enn 3,5 GB ledig plass på konsollens harddisk eller en kompatibel Flash-enhet.

Hvorfor er det bedre å installere Halo 4 på min konsoll i stedet for på en annen lagringsenhet?

Flerspillermoduser i Halo 4 inneholder en betydelig mengde data som må installeres på konsollen av hensyn til ytelsen.

Hva skjer hvis jeg ikke installerer Halo 4 på konsollen min?

Du kan fortsatt spille hovedkampanjen, men du kan ikke spille War Games eller bruke flerspillermodusene i Spartan Ops.

Installere fra Plate 2

Ved hjelp av Plate 2 kan du enkelt installere alt obligatorisk Halo 4-innhold på lagringsenheten:

1. Sett inn Plate 2 for Halo 4 i Xbox-konsollen.
  2. Velg Start på tittelskjermen.
  3. Trykk A-knappen for å installere Plate 2.
  4. Velg lagringsenhet, hvis du blir bedt om det.

Det vises en lysbildefremvisning med bilder fra Halo 4 mens spillet installeres. Prosessen kan ta 10-15 minutter, avhengig av lagringsenheten.

Obs! Spillet svarer ikke på de fleste kontrollerknappekommandoene i løpet av installasjonen, men du kan bruke Guide-knappen til å avslutte og gå til startsiden for Xbox om nødvendig.

Hvis installasjonsprogrammet ikke fullføres, må du kanskje manuelt slette den delvise installasjonen fra lagringsenheten. Hvis du kjører installasjonsprogrammet på nytt slik at det fullføres, vil også den delvise installasjonen bli slettet. Hvis du vil ha hjelp med å slette en delvis installasjon fra lagringsenheten, kan du se Kopiere, flytte eller slette Xbox 360-innhold.

Installere fra Xbox Live

Du kan også installere War Games- og Spartan Ops-innholdet som to pakker fra Xbox Live. Ved hjelp av dette alternativet kan spillere med begrenset lagringskapasitet på konsollen installere bare en del av spillet for flere spillere, eller installere det fullstendige spillet på mer enn én enhet (for eksempel i et delvis oppfylt internminne på 4 GB og en minnepinne):

1. Sett inn Plate 2 for Halo 4 i Xbox-konsollen.
  2. Velg Start på tittelskjermen.
  3. Velg Infinity på hovedmenyen.
  4. Velg War Games eller Spartan Ops på Infinity-menyen.
  5. Velg Download from Xbox Live.
  6. Velg lagringsenhet.

Komponentstørrelse og -funksjon

• Hvis du skal installere War Games, må du ha 2 GB med lagringsplass, og du må ha tilgang til konkurransedyktige moduser for flere spillere samt alternativet Forge map customization.
  • Hvis du skal installere Spartan Ops, må du ha 1,45 GB med lagringsplass, og du må ha tilgang til episoder for spill sammen med andre eller enkeltspillerepisoder for Spartan Ops.