Halo 5: Forge på Windows 10 OSS

Har du et spørsmål om Halo 5: Forge på Windows 10? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Jeg ble bedt om å oppgradere min Windows-enhet for å spille Halo 5: Forge. Hvilken versjon trenger jeg?

For å laste ned og installere Halo 5: Forge på Windows 10, må du ha en enhet som kjører versjon 1607 eller nyere.

Dessuten må enheten din kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Halo 5: Forge.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Trenger jeg ytterligere programvare for å spille Halo 5: Forge?

Ja, du må ha installert DirectX 12 eller nyere for å kunne spille Halo 5: Forge. Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hva er maskinvarekravene?

Maskinvarekravene for Halo 5: Forge vil variere avhengig av enheten du vil spille på. For å se systemkravene for Windows 10 går du til beskrivelsessiden for Halo 5: Forge.

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned Halo 5: Forge på en enhet som ikke tilfredsstiller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du får et problem når du skal starte spillet, eller hvis du ser en feilmelding, går du til Feilsøke Halo 5: Forge på Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.

Hvis du allerede har lastet ned spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i innstillingene i spillet. Slik gjør du det:

1. Uthev Innstillinger fra hovedmenyen, og velg deretter Audio/Video.
  2. Angi en lav innstilling for skjermoppløsningen. Lavere innstillinger kan fungere bedre.
  3. Sett Bildefrekvensgrense til 30.
  4. Endre alle andre grafikkinnstillinger til lav, av eller 1 (min).

For en full liste over tips og knep for å forbedre ytelsen i spillet, gå til Halo 5: Forge forum.

Hvor lang tid tar det å laste ned Halo 5: Forge?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. I gjennomsnitt tar det rundt 1 time å laste ned 10 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Obs!  Denne informasjonen er bare veiledende, ikke en fremstilling av faktisk nedlastingstid. Båndbredden vil være begrenset og nedlastingstiden vil øke under aktiviteter som strømming av innhold, spilling, eller spill-strømming fra Xbox One til en Windows 10-PC.

Gjeldende nedlastingshastighet Fil på 30 GB Fil på 40 GB Fil på 50 GB Fil på 60 GB Fil på 70 GB
2 Mb/s 33,3 timer 44,4 timer 55,6 timer 66,7 timer 77,8 timer
5 Mb/s 13,3 timer 17,8 timer 22,2 timer 26,7 timer 31,1 timer
10 Mb/s 6,7 timer 8,9 timer 11,1 timer 13,3 timer 15,6 timer
20 Mb/s 3,3 timer 4,4 timer 5,6 timer 6,7 timer 7,8 timer
50 Mb/s 1,3 timer 1,8 timer 2,2 timer 2,7 timer 3,1 timer
100 Mb/s 0,7 timer 0,9 timer 1,1 timer 1,3 timer 1,6 timer
200 Mb/s 0,3 timer 0,4 timer 0,6 timer 0,7 timer 0,8 timer

Eksempel

Hvis du installerer en fil på 40 GB, og den er 25 prosent lastet ned (30 GB gjenstår) og tilkoblingshastigheten er 10 Mb/s, vil det ta ca 4,4 timer til nedlastingen er fullført. (Dette forutsetter at nedlastingshastigheten forblir den samme.)

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Halo 5: Forge-ikonet vil vises i Mitt bibliotek på din Windows 10-enhet.

Obs Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis du tror du at nedlastingen av spillet går for sakte, gå til Rett opp problemer med nettverkstilkoblinger i Windows 10 for flere fremgangsmåter for feilsøking.

Hva slags tilbehørsenhet trenger jeg for å styre Halo 5: Forge?

Du kan bruke mus og tastatur eller en spillkontroller (Xbox One- eller Xbox 360-kontroller anbefales). Hvis du bruker en Xbox One-kontroller, må du enten bruke en USB-kabel til å koble den til enheten, eller en trådløs Xbox-adapter for Windows.

Du kan også koble en Xbox One S eller Xbox Design Lab-kontroller til enheten din via Bluetooth. Se flere detaljer på Bruke Xbox One trådløse kontrollere på en PC.

Jeg står fast på et nivå eller en utfordring. Hvordan kan jeg finne hjelp?

Når du vil ha hjelp for Halo 5: Forge, gå til Halo 5: Forge forum. Der vil du finne andre spillere så vel som rådgivere, som kan ha hatt det samme problemet som deg, eller du kan starte en ny tråd og få hjelp fra fellesskapet.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å spille Halo 5: Forge?

Ja, du må ha en Microsoft-konto for å kunne logge deg på Halo 5: Forge. Hvis du allerede spiller spill på Xbox One eller Xbox 360, kan du bruke den samme kontoen du bruker for disse spillene for å spille på Windows 10 også. For flere detaljer, se siden Microsoft-konto vanlige spørsmål.

Må jeg være pålogget eller koblet til internett for å spille Halo 5: Forge?

Du må logge på Xbox Live-tjenesten via Xbox-appen når du starter Halo 5: Forge. Når du er tilkoblet, må du være online mens du spiller. Hvis du kobler fra eller mister tilkoblingen til Xbox Live, kan du ikke fortsette å spille, og du går til startskjermen for spillet til du er tilkoblet på nytt.

Hvor mange enheter kan jeg installere Halo 5: Forge på?

Du kan installere og spille Halo 5: Forge på enhver PC, så sant du logger på og er koblet til. Hvis du vil spille frakoblet, må du være på din Windows 10 hovedenhet.

Hvis du for eksempel deler din Windows 10 hovedenhet med andre, og du logger på Store med Microsoft-kontoen din for å laste ned Halo 5: Forge, kan du dele spillet med en bruker til. Den brukeren kan logge på med sin egen Microsoft-konto og ha sin egen framgang i spill og prestasjon, så lenge de logger på før de spiller.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Halo 5: Forge til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler når du spiller på Windows 10-enheten din.

Obs Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å starte Halo 5: Forge. Se avsnittet Må jeg være pålogget eller koblet til internett for å spille? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR:
    • Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du Windows-logotasten+G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen, går til Innstillinger og velger Spill-DVR.
    • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR. Alle spillklipp du tar opp mens du spiller ReCore på Windows 10 kan nås via Xbox-appen. For mer informasjon, gå til Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10.