Del denne siden

Halo 5: Guardians Begrenset samlerutgave – bytteordning

Bytteordningen for Halo 5: Guardians Begrenset samlerutgave opphørte 1. november 2015. Men du kan fortsatt løse inn den digitale koden, som gir deg rett til følgende innhold:

  • Halo 5: Guardians
  • Halo 5: Guardians Warzone REQ-pakken
  • Halo: The Fall of Reach

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Halo 5: Guardians Begrenset samlerutgave – bytteordning , som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden