Informasjon om forhåndsbestilling av Halo 5: Guardians

Oversikt

Hvis du har forhåndsbestilt Halo 5: Guardians via Xbox Store (ikke fra en forhandler), starter nedlastingen av spillet og eventuelle oppdateringer på Xbox One, slik at du er klar til å spille 27. oktober 2015.

Her er en del ting du trenger å vite:

• Du må sette konsollen i strømmodusen Øyeblikkelig på for at nedlastingen av spillet skal starte når det blir tilgjengelig, og du må være koblet til Xbox Live-tjenesten. Gå til Strømmodusene Strømsparing og Øyeblikkelig på hvis du vil ha informasjon om hvordan du ser om Øyeblikkelig på er angitt på konsollen.
    Obs!  Vi anbefaler at du lar konsollen være i strømmodusen Øyeblikkelig på og koblet til Xbox Live, slik at ytterligere oppdateringer for spillet kan lastes ned automatisk.
  • Når spillet blir tilgjengelig, vises det i køen og lastes ned i bakgrunnen uten at du trenger å gjøre noe.
  • Hvis du prøver å starte spillet før lanseringsdatoen, ser du en innlastingsskjerm, men du kan ikke spille ennå.
  • Eventuelle ytterligere tilleggsartikler, for eksempel REQ-pakkeinnhold, installeres også med spillet, men du får ikke tilgang til dette før spillet er startet.

Gå til Forhåndsbestille Xbox One-spill i Xbox Store hvis du vil ha mer informasjon.

Feilsøking

Hvis du har problemer med bakgrunnsinstallasjonen av Halo 5: Guardians, kan du prøve noen av disse feilsøkingstrinnene.

Jeg går rett tilbake til Hjem-skjermen når jeg starter spillet

Hvis du går rett tilbake til Hjem-skjermen når du starter spillet (det vil si at du ikke ser en innlastingsskjerm), er ikke spillet oppdatert. Dette kan skyldes en av følgende årsaker:

• Du har ikke vært koblet til Xbox Live siden du forhåndsbestilte spillet.
  • Du har deaktivert automatisk oppdatering.

Du kan løse dette problemet ved å koble til Xbox Live på konsollen, som gjør at installasjonen starter. Hvis du allerede er koblet til Xbox Live, kan du avinstallere filen som representerer Halo 5: Guardians (dette er en plassholder og ikke hele spillet), og deretter installere den på nytt.

Slik avinstallerer og installerer du på nytt:

1. Gå til Hjem-skjermen (trykk Xbox-knappen på kontrolleren for å gå til Hjem) og deretter til Mine spill og apper.
  2. Merk flisen Halo 5: Guardians, og trykk menyknappen på kontrolleren.
  1. Velg Administrer spill.
  2. Trykk menyknappen på kontrolleren en gang til, og velg Avinstaller.

Når avinstallasjonen er fullført, kan du søke etter Halo 5: Guardians i Store og installere det på nytt. Se fremgangsmåten nedenfor for å finne ut hvordan du gjør dette.

Halo 5: Guardians vises ikke i Mine spill og apper

Hvis Halo 5: Guardians ikke vises i listen over spill og du har fullført forhåndsbestillingen, må du kanskje søke etter spillet i Store. Hvis kjøpet ble fullført uten problemer, trenger du ikke å betale for det på nytt, og spillet blir tilgjengelig for nedlasting.

Slik søker du etter spillet i Store:

1. Bla mot venstre til Store-huben på Hjem-skjermen, og velg Søk.
  2. Skriv inn "Halo 5: Guardians" for å søke etter spillet.
  3. Velg Halo 5: Guardians – Pre-Order Edition fra listen over tilgjengelige spill.
  4. Velg Installer for å starte installasjonen.

Hvis Installer ikke vises som et tilgjengelig alternativ, eller hvis du ser en pris som angir at det tilgjengelig for kjøp, må du ikke prøve å installere, siden dette kan gjøre at du blir belastet på nytt. Du kan bekrefte om det opprinnelige kjøpet var vellykket, ved å vise kjøpshistorikken på Microsoft-kontoen. Hvis du ser en transaksjon for Halo 5: Guardians Pre-Order Edition, men ikke alternativet for å installere spillet på konsollen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.