Informasjon om REQ-pakke for Halo 5: Guardians

Oversikt

Du kan bruke Requisition-systemet, eller REQ-systemet, i Halo 5: Guardians til å skaffe og kjøpe REQ-pakker. Du kan skaffe REQ-pakker med REQ-poenger i spillet. Slike poenger får du etter hver flerspillerkamp du fullfører. Du kan også finne REQ-pakker sammen med en del maskinvare og tilbehør for Halo 5: Guardians, og du kan kjøpe dem i Xbox Store.

Hvis du vil ha mer informasjon om REQ-pakker, kan du gå til Halo Waypoint-foraene og se etter Halo 5: Guardians under "Games".

Nedlastingsproblemer

I enkelte tilfeller, for eksempel ved et nettverks- eller strømbrudd mens du kjøper eller like etter at du har kjøpt en REQ-pakke, kan det hende at kortene ikke vises med en gang. Hvis dette skjer, kan du ta en titt følgende steder:

• Sjekk My Packs på menyen i spillet for å se om det er noen uåpnede pakker der.
  • Sjekk samlingen din for å se om flere kort er lagt til etter at du kjøpte REQ-pakken.

Hvis innholdet i REQ-pakken ikke vises og du ikke er fakturert for kjøpet, kan du prøve å kjøpe artiklene på nytt. Hvis du derimot har blitt fakturert og ikke ser artiklene, må du kontakte kundestøtte for Xbox.