Feilmeldingen "Content you are trying to load is from an incorrect region" i Halo: Reach

Når du spiller Halo: Reach, får du følgende feilmelding:

Content you are trying to load is from an incorrect region.

Denne feilen oppstår vanligvis etter at du har lastet ned ekstra innhold for spillet og innholdet du lastet ned, ikke var opprettet for det samme språket eller området som spillplaten for Halo: Reach.

Du kan løse dette problemet ved å kjøpe tilleggsinnholdet som du vil spille, på samme språk som spillplaten for Halo: Reach, eller bruke en annen spillplate som samsvarer med innholdet du prøver å bruke.

Slik laster du ned innhold for Halo: Reach

1. Logg på Xbox Live.
  2. Start Halo: Reach.
  3. Velg Multiplayer.
  4. Velg Store.
  5. Finn og velg artikkelen du vil laste ned.
    Obs!  Se spesielt etter artikler som har oppført språket for spillplaten din i artikkelbeskrivelsen.
  6. Fullfør kjøpet og last ned artikkelen.

Når du har lastet ned artikkelen på riktig språk, kan du slette den opprinnelige artikkelen med feil språk. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sletter innhold, kan du se Kopiere, flytte eller slette lagrede spill, profiler og avatarartikler for Xbox.

Du har generelt tilgang til det relevante innholdet i Halo: ReachGames-mappen. Når du har slettet innholdet, prøv å spille spillet på nytt.

Du ser ikke et spilltillegg på samme språk som spillplaten i Halo: Reach-butikken

Avhengig av området som Xbox Live-kontoen ble opprettet i, er de valgte språkene som er tilgjengelige, basert på tilgjengeligheten av spilltittelen hos forhandlere. Hvis du ikke ser at det riktige språket er tilgjengelig, er det fordi språket for Xbox Live-kontoen ikke samsvarer med språkene som er tilgjengelige i butikken for den spilltittelen eller annet innhold. Du kan omgå dette problemet ved å gjøre ett av følgende:

• Kjøp en Halo: Reach-spillplate i det samme området som Xbox Live-kontoen.
  • Bruk en annen Xbox Live-konto til å vise og foreta kjøp.