Kan ikke låse opp prestasjonen "You Blew It Up"

Når du spiller Halo Reach, prøver du å låse opp prestasjonen "You Blew It Up", men får det ikke til. Dette skjer hvis du ikke har Halo Reach Breakpoint-kartet, som er en del av Noble Map Pack.

Løsning

Hvis du vil låse opp "You Blew It Up"-prestasjonen, må du kjøpe Noble Map Pack, som inneholder Breakpoint-kartet.

Hvis du har problemer selv om du allerede har kjøpt Noble Map Pack, prøv å laste ned Noble Map Pack på nytt. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned innhold på nytt, kan du se Kjøpe Xbox-innhold eller laste det ned på nytt fra Xbox Live.

Halo Reach-prestasjoner som du kan låse opp

• Halo Reach uten kartpakker
    Du kan låse opp alle de 49 Halo Reach-prestasjonene. Ingen av prestasjonene i kartpakken er synlige.
  • Halo Reach pluss Noble Map Pack
    Du kan låse opp alle de 49 Halo Reach-prestasjonene pluss de 7 Noble Map Pack-prestasjonene, inkludert "You Blew It Up". I alt 56 prestasjoner.
  • Halo Reach pluss Defiant Map Pack
    Du kan låse opp alle de 49 Halo Reach-prestasjonene, 6 av de 7 Noble Map Pack-prestasjonene og de 3 Defiant Map Pack-prestasjonene. I alt 58 prestasjoner. Du kan imidlertid ikke låse opp "You Blew It Up"-prestasjonen uten å kjøpe Noble Map Pack.
  • Halo Reach pluss Noble Map Pack og Defiant Map Pack
    Du kan låse opp alle de 49 Halo Reach-prestasjonene, alle de 7 Noble Map Pack-prestasjonene, inkludert "You Blew It Up" og de 3 Defiant Map Pack-prestasjonene. I alt 59 prestasjoner.

Beslektede problemer