Happy Wars hjelp

Xbox One-utgaven av Happy Wars

ToyLogic utviklet Xbox One-versjonen av Happy Wars og gir kundestøtte for denne versjonen. Gå til nettstedet HappyWars.net for mer informasjon eller kundestøtte.

Xbox 360-utgaven av Happy Wars

ToyLogic utviklet Xbox 360-versjonen av Happy Wars og gir kundestøtte for denne versjonen. Gå til nettstedet HappyWars.net for mer informasjon eller kundestøtte.

PC-utgaven av Happy Wars

ToyLogic utviklet PC-versjonen av Happy Wars og gir kundestøtte for denne versjonen. Gå til nettstedet HappyWars.net for mer informasjon eller kundestøtte.

Gå til oppstartsveiledningen for Happy Wars på nettstedet Steam Community.

Hvis du har problemer med PC-versjonen av Happy Wars, kan du gå til siden Bugs, Problems, Issues, everything HW related! på nettstedet Steam Community.

Hvis du vil ha hjelp for valuta eller artikler i spillet, kan du gå til nettstedet HappyWars.net.