Vanlige spørsmål om Killer Instinct: Combo Breaker Pack

Oversikt

Har du spørsmål om Killer Instinct: Combo Breaker Pack? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Jeg har allerede lastet ned Killer Instinct fra Xbox Store. Må jeg ha Combo Breaker Pack?

Combo Breaker Pack inneholder tillegget Combo Breaker samt bonusfigurer. Selv om du allerede har det digitale spillet, kan du benytte deg av tilleggene fra platen med Combo Breaker Pack.

Må jeg sette inn platen med Combo Breaker Pack i Xbox One-konsollen for å kunne spille spillet?

Ja, du må sette inn platen for å kunne spille med tilleggsfigurene.

Må jeg installere det nedlastbare innholdet fra platen med Combo Breaker Pack?

Ja. Tilleggsinnholdet installeres første gang du setter inn platen. Du kan håndtere hvert enkelt tillegg ved å sette inn platen og velge tillegget fra Hjem-skjermen på Xbox One.

Selges TJ Combo-figuren utelukkende som et detaljprodukt?

Nei, TJ Combo er også tilgjengelig digitalt.

Kommer Combo Breaker Pack med kostymer, tilbehør eller Killer Instinct Classic?

Nei. Detaljplaten kommer med alle de åtte figurene fra sesong 1 og en nedlastingskode for TJ Combo.

Kan jeg spille Killer Instinct offline med platen?

Ja. Platen fungerer offline som alle andre detaljspill på Xbox One.

Hvis jeg har detaljversjonen av Killer Instinct, kan jeg spille det online med de som har den digitale versjonen av spillet?

Absolutt. De som har detaljversjonen, kan spille online mot alle som har Killer Instinct.

Hvis jeg har detaljversjonen av Killer Instinct, kan jeg få tak i sesong 2 og annet nedlastbart innhold for spillet?

Ja. Når sesong 2 lanseres, kan de som har detaljversjonen, kjøpe innhold for sesong 2.