Vanlige spørsmål om Killer Instinct for Windows 10

Har du et spørsmål om Killer Instinct for Windows 10? Her finner du svar på vanlige spørsmål.

På denne siden

Hva er Killer Instinct: Definitive Edition?

Killer Instinct: Definitive Edition er en pakke som inneholder følgende tilleggsspill og -artikler:

• Fullstendige spill:
    • Killer Instinct: Ultra Edition, Killer Instinct: Season 2 Ultra Edition, Killer Instinct: Season 3 Ultra Edition, Killer Instinct Classic*, Killer Instinct 2 Classic*
  • Tillegg:
    • Gargos-fargepakke, Killer Instinct: Combo Breaker, Killer Instinct: Season 2 Combo Breaker, Killer Instinct: Season 3 Combo Breaker, Ultimate Arbiter Pack
  • Figurer:
    • Aganos, ARIA, Cinder, Eyedol, Fulgore, Gargos, General RAAM, Glacius, Hisako, Jago, Kan-Ra, Kim Wu, Maya, Mira, Orchid, Rash, Riptor, Sabrewulf, Sadria, Shadow Jago, Spinal, Thunder, TJ Combo, Tusk

*Obs!  Killer Instinct Classic og Killer Instinct Classic 2 kan bare spilles på Xbox One.

Hvis du vil kjøpe Killer Instinct: Definitive Edition, går du til Store på nettet.

Hva skjer hvis jeg allerede eier Killer Instinct og tilleggsinnhold og kjøper Definitive Edition?

Alle eksisterende Killer Instinct-spill er fortsatt gratis å spille, og tilleggsinnhold kan kjøpes. Hvis du allerede eier innhold og kjøper Definitive Edition, mottar du tilleggsinnholdet, som du kan installere på Xbox One-konsollen og Windows 10-enheten.

Slik installerer du på Xbox One:

1. Bla mot høyre mens du er på Hjem-skjermen, og trykk deretter A-knappen på kontrolleren for å åpne Mine spill og apper.
  2. Finn spillet, og trykk deretter menyknappen .
  3. Velg Administrer spill.
  4. Velg tillegget du vil installere, i kolonnen Klar til å installere.
  5. Trykk A-knappen for å installere tillegget.

I Windows 10 blir tilleggsartiklene og figurene tilgjengelige automatisk når du spiller spillet. Slik installerer du Killer Instinct: Ultra Edition, Killer Instinct 2: Ultra Edition og Killer Instinct 3: Ultra Edition:

1. Åpne Store-appen, og kontroller at du er logget på.
  2. Skriv inn Killer Instinct i søkefeltet øverst.
  3. Velg spillene som er tilgjengelige for installasjon, og velg deretter Installer.

Obs!  Killer Instinct Classic og Killer Instinct Classic 2 kan bare spilles på Xbox One.

Killer Instinct er et Xbox Play Anywhere-spill. Hva betyr dettet?

Når du kjøper et Xbox Play Anywhere-spill digitalt, kan du spille det både på Xbox og i Windows 10. Du trenger bare å kjøpe spillet én gang via Store på Xbox-konsollen eller Windows 10-enheten, og dermed vises det i spillbiblioteket ditt uansett hvor du logger på.

Hvis du har kjøpt spillet eller innholdet på Xbox og vil spille det på Windows 10-enheten, logger du på Windows 10-enheten. Hvis spillet allerede er installert på enheten, vises det i listen over apper. Hvis ikke kan du installere det ved å åpne Store og velge Mitt bibliotek.

Hvis du kjøpte spillet eller innholdet i Windows 10 og vil spille det på Xbox-konsollen, logger du på konsollen og går til Mine spill og apper. Hvis spillet allerede er installert, vises det i spillisten din. Hvis ikke kan du finne det i delen Klar til å installere.

Hvis du vil vite mer om Xbox Play Anywhere og se hvilke spill som støttes, går du til nettstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også gå til Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere-spill hvis du har problemer med å finne Killer Instinct eller innhold på Xbox One-konsollen eller Windows 10-enheten.

Killer Instinct støtter også krysspilling mellom Xbox og Windows 10 mens du spiller flerspillerspill, slik at du kan spille mot venner på ulike plattformer. Se Krysspilling mellom Windows 10 og Xbox One hvis du vil ha mer informasjon.

Hvis du allerede har spilt Killer Instinct på Xbox One og starter et spill i Windows 10 ved å bruke samme konto, kan du få følgende advarsel:

Save File Update Needed

2 Dev 46353306

You need to use Killer Instinct on your Xbox One console to update your Save File for use on Windows 10

A Exit Game B Continue without updating

Slik fortsetter du:

1. Trykk A-knappen for å avslutte spillet i Windows 10.
  2. Start spillet på Xbox One, og velg en ny kamp i sesong 3.
  3. Når spillet er lagret, venter du i opptil 10 minutter på at nettskysynkronisering skal fullføres, og deretter starter du spillet på nytt i Windows 10.

Hvis du trykker B-knappen og fortsetter uten å lagre, slettes tidligere fremgang i Killer Instinct som er lagret for gamertagen din på Xbox One, og fremgangen din fortsetter neste gang du synkroniserer Windows 10-enheten din.

Jeg ble bedt om å oppgradere operativsystemet mitt for å kunne laste ned Killer Instinct. Hvilken versjon av Windows trenger jeg?

For å kunne laste ned og installere Killer Instinct i Windows 10 må du ha en enhet som kjører versjon 1607, med OS-build 14393.0 eller nyere.

Enheten din må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Killer Instinct.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Må jeg ha ekstra programvare for å kunne spille spillet?

Ja, du må ha DirectX 11 eller nyere installert for å kunne spille Killer Instinct. Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hva er maskinvarekravene?

Tabellen nedenfor inneholder minimumskravene og de anbefalte spesifikasjonene for å spille Killer Instinct for Windows 10.

Minimum Anbefalt
Operativsystem Windows 10 – 64-biters (1607-oppdateringen) Windows 10 – 64-biters (1607-oppdateringen)
Prosessor Intel Core i5-750 på 2,67 GHz eller
AMD Phenom II X4 965 på 3,4 GHz

Intel Core i5-4670K på 3,4 GHz eller
AMD FX-4300 på 3,8 GHz
GPU (skjermkort)

NVIDIA GeForce GTX 480
eller
AMD Radeon HD 5850

NVIDIA GeForce GTX 670
eller
AMD Radeon HD 7950

Harddiskplass 30 GB 30 GB
RAM (minne) 4 GB 8 GB
VRAM (skjermminne)

NVIDIA – 1,5 GB
AMD – 1,5 GB

NVIDIA – 2 GB
AMD – 2 GB

DirectX DirectX 11+ DirectX 11+
Skjerm 720p 1080p

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din. Hvis oppdateringsfrekvensen for spillet blir for høy, er det noen endringer du kan gjøre for å løse dette:

• Reduser innstillingen for bildefrekvens på skjermkortet til minst 60 Hz.
  • Reduser oppdateringsfrekvensen til skjermen til 60 Hz.

Hva skjer hvis jeg laster ned spillet på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene før du kjøper spillet, for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du allerede har kjøpt spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i det. Slik gjør du det:

1. Trykk Tab på hovedmenyen for å velge Help & Options.
  2. Uthev Graphics, og velg det deretter ved å trykke Enter.

Du kan deretter endre innstillingene. Her er en liste over alternativene:

• Fullscreen – Angir om spillet spilles i fullskjerm eller vindusmodus i Windows 10.
  • Resolution – Justerer oppløsningen i spillet. Oppløsninger som støttes: 640 x 360, 1024 x 576, 1280 x 720, 1366 x 768, 1600 x 900 og 1920 x 1080.
  • Motion Blur – Aktiverer eller deaktiverer effekten som gjør at spillet blir litt uskarpt ved raske bevegelser på skjermen.
  • Reflections – Du kan aktivere eller deaktivere gjenspeiling i hver fase av spillet.
  • Ambient Occlusion – Aktiverer eller deaktiverer en dypere skygge i hjørner av objekter og gjør kantene på objekter tydeligere og mer detaljerte.
  • Bloom – Aktiverer eller deaktiverer svært lyse områder. Når Bloom er aktivert, blir lyskilder sterkere nær kilden.
  • Anti-Aliasing – Gjør ytterkantene av objekter glattere. Hvis det er deaktivert, kan ytterkantene av objekter se hakkete ut når du er nær dem.
  • Shadow Quality – Alternativene er høy og lav. Dette gjør at skyggene til figurene får høyere eller lavere kvalitet avhengig av innstillingen.
  • Texture Quality – Alternativene er høy og lav. Dette gir teksturene på figurene høyere eller lavere kvalitet avhengig av innstillingen.

Hvis spillet fortsatt ikke kjører som det skal på enheten, kan du be om refusjon for enhver artikkel du har kjøpt, innen fem dager etter at du kjøpte den. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Microsoft Store – Returer.

Hvor stort er spillet?

Størrelsen på Killer Instinct endres utover sesongen. Slik kontrollerer du størrelsen på spillet:

1. Se oppføringen for Killer Instinct i Store, eller søk etter «Killer Instinct» i Windows 10 Store.
  2. Omtrentlig størrelse vises under Appdetaljer på siden for spillet.
    Obs!  Denne størrelsen omfatter ikke tilleggsartikler.

Du kan sjekke om enheten har nok ledig diskplass, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvor lang tid tar det å laste ned spillet?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 3 timer å laste ned 30 GB over en tilkobling på 20 Mbps (megabiter per sekund).

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens spillet lastes ned. Ikonet for Killer Instinct vises på Hjem-skjermen når nedlastingen er fullført.

Obs!  Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis nedlastingen av spillet går tregt, kan du prøve følgende:

1. Kontroller at du ikke laster ned flere enn ett spill, én app eller én oppdatering om gangen.
  2. Hvis du har andre enheter på nettverket som kanskje bruker båndbredde (for eksempel strømmer en film), stanser du dem midlertidig til nedlastingen er fullført.
  3. Se om det finnes Windows 10-oppdateringer for enheten din. Gå til Innstillinger, og velg deretter Oppdatering og sikkerhet for å se om oppdateringer er tilgjengelige.
  4. Feilsøk mulige tilkoblingsproblemer ved å gå til siden Løse problemer med nettverkstilkobling.

Hvilken type styreenhet trenger jeg til spillet?

Du kan bruke et tastatur eller en Xbox One-kontroller. Hvis du bruker en kontroller, må du enten bruke en USB-kabel til å koble den til enheten, eller en trådløs Xbox-adapter for Windows.

Hvis du har en Xbox 360-styrespak for kampspill, kan du kanskje bruke denne til å spille Killer Instinct på Windows 10-enheten. Gå til Støtte for styrespak for kampspill i Killer Instinct hvis du vil ha mer informasjon og se om enheten din støttes.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å kunne spille spillet?

Ja, du må ha en Microsoft-konto for å kunne spille Killer Instinct. Hvis du allerede spiller spill på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruke samme konto du bruker for de spillene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille Killer Instinct på en Windows 10-enhet?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Killer Instinct i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Følgende funksjoner er tilgjengelige mens du spiller i frakoblet modus:

• Få tilgang til spillmoduser for enkeltspiller (Player vs CPU, CPU vs CPU, Dojo, Practice, Combo Breaker Training, Story, Survival)
  • Få tilgang til kampstatistikker

Følgende funksjoner er bare tilgjengelige mens du spiller på nettet:

• Trials
  • Kjøp av artikler fra Store
  • Shadow Lab
  • Shadow Lords-modus
  • Flerspillerspill
  • Tilgang til ledertavler

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Windows Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de til kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Jeg står fast i spillet. Hvordan kommer jeg videre?

Killer Instinct har intern hjelp som du hele tiden har tilgang til. Trykk Tab på hovedmenyen for å velge Help & Options, og velg deretter Help.

Du kan også gå til Killer Instinct-fellesskapet for å få kontakt med andre spillere og følge med på siste nytt om spillet.

Hvor mange ganger kan jeg laste ned og installere spillet?

Du kan laste ned og installere Killer Instinct på opptil ti ulike Windows 10-enheter ved hjelp av samme Microsoft-konto.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Killer Instinct til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler mens du spiller på Windows 10-enheten.

Obs!  Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte Killer Instinct. Se Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille?

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagringen, og fortsett å spille på en annen Windows 10-enhet eller Xbox One-konsoll akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR.
    • Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du Windows-logotasten+G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen, går til Innstillinger og velger Spill-DVR.
    • Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Killer Instinct, via Xbox-appen. Se Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.