Støtte for styrespak for kampspill i Killer Instinct

Hvis du allerede har en styrespak for kampspill, kan du kanskje bruke den til å spille Killer Instinct på Windows 10-enheten.

Obs!  Alle Xbox 360-kompatible styrespaker for kampspill fungerer også med Killer Instinct på Windows 10-enheten.

Tabellen nedenfor inneholder en liste over styrespaker for kampspill som er testet på Windows 10-enheten, og det er bekreftet at disse fungerer.

Produsent Beskrivelse
HORI Real Arcade Pro VX-SE
PDP Injustice Gods Among Us
Razer Atrox Xbox 360
Madcatz Fightstick Pro Street Fighter X Sanrio
Madcatz EVO Fightstick PRO
Madcatz Tekken Tag Tournament 2 TE S
Madcatz Street Fighter 4 Arcade Stick
Madcatz Street Fighter 4 TE Femme Fatale
Madcatz Marvel Vs Capcom 3 TE Arcade Stick
Madcatz MLG Arcade Stick TE
Madcatz Street Fighter X Tekken Arcade Fightstick Pro
Madcatz RYU Arcade Pad STF4
Hori Soul Calibur IV
Hori Dead or Alive 4
Hori Fighting Stick EX 2
Hori Blazeblue
Hori Tekken 6 Real Arcade Pro EX
Hori Fighting Edge
Hori Real Arcade Pro EX
Hori Real Arcade Pro EX-SE
Hori Otomedius Gorgeous Arcade Stick
Hori Wireless Arcade Stick

Hvis enheten din ikke er oppført, kan den likevel fungere. Den fungerer imidlertid kanskje ikke som forventet.

Hvis du vil ha mer informasjon om støtte for styrespaker for kampspill eller se diskusjonstråder om kjente problemer med styrespaker for kampspill, kan du gå til Killer Instinct-forumet.