Microsoft Solitaire Collection

Velkommen til Microsoft Solitaire Collection for Windows 10, iOS og Android. Her finner du koblinger til videoer og demoer, informasjon om spillets serverstatus, forskjellene mellom spillversjoner og hjelp til feilsøking. Du kan også finne koblinger hvis du vil kjøpe spillet for Windows 10, iOS og Android.

Oversikt over Microsoft Solitaire Collection

Microsoft Solitaire Collection administrasjon og hjelp på Windows 10

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Microsoft Solitaire Collection, som du leste om, eller om et annet problem?