Få hjelp med Minecraft på ulike enheter

Minecraft er et spill for flere plattformer utviklet av Mojang. Minecraft er tilgjengelig på en rekke ulike enheter, og hvordan du får hjelp, kan variere avhengig av hvilken enhet du har.

For å få hjelp med din versjon av Minecraft, kan du bruke en av følgende koblinger:

Microsoft-versjoner

Hvis du fortsatt ikke får løst problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Versjoner for andre leverandører enn Microsoft

Forskjellene mellom Xbox-versjonene

Minecraft er tilgjengelig på Xbox 360 som en digital nedlasting eller som en fysisk plate. Det er ingen forskjell mellom den nedlastbare og den fysiske versjonen av spillet.

Xbox One-versjonen er tilgjengelig som en digital nedlasting via Xbox Games Store. Sammenlignet med Xbox 360-versjonen kan Xbox One-versjonen av spillet by på større spillverdener med bedre tegneavstand og ytelse.

Spille Minecraft på tvers av enheter og plattformer

Du kan spille Minecraft: Windows 10 Edition Beta med andre enheter som kjører Pocket Edition, for eksempel Windows 10- og Windows Phone-enheter. Nå kan du spille lokal flerspiller på Minecraft: Windows 10 Edition Beta. Nettbasert spilling blir tilgjengelig for Minecraft: Windows 10 Edition Beta kort tid etter lansering.

Minecraft: Xbox 360 Edition kan bare spilles med andre Xbox 360-konsoller på Xbox Live, og Xbox One-versjonen kan bare spilles på nettet med andre Xbox One-konsoller. Det er ikke støtte for spilling mellom Xbox-versjonene og andre versjoner av Minecraft.