Minecraft

Velkommen til kundestøtte for Minecraft. Her finner du kundestøtte for selve spillet og vanlige spørsmål for enkelte versjoner av spillet. Hvis du har problemer med kjøp eller installasjon, må du kontakte firmaet som lager enheten for å få mer hjelp, hvis det ikke er snakk om en Microsoft- eller Xbox-enhet.

Du kommer i gang ved å velge versjonen av spillet du spiller, fra listen nedenfor.

Oversikt over Minecraft

Administrasjon av og hjelp for Minecraft: Xbox One Edition

Administrasjon av og hjelp for Minecraft: Xbox 360 Edition

Administrasjon av og hjelp for Minecraft: Windows 10 Edition

Hjelp for Minecraft: Pocket Edition for Windows Phone

Hjelp for Minecraft på PC (Java), Mac eller Linux

Hjelp for Minecraft: PlayStation 3 Edition, PlayStation 4 Edition eller PS Vita Edition

Hjelp for Minecraft: Wii U Edition, Nintendo Switch Edition eller Nintendo 3DS Edition

Hjelp for Minecraft: Pocket Edition for iOS eller Apple TV Edition

Hjelp for Minecraft: Pocket Edition for Android

Hjelp for Minecraft: Gear VR Edition

Hjelp for Minecraft: Fire TV Edition

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Minecraft, som du leste om, eller om et annet problem?