Minecraft

Velkommen til Minecraft for Xbox One, Xbox 360, and Windows 10. Du kan finne linker her til videoer og demoer, informasjon om spillets serverstatus og forskjeller i spillversjoner, og hjelp til feilsøking. Du kan også finne lenker til å kjøpe spillet for alle tre plattformene.

Minecraft oversikt

Minecraft: Xbox One Edition administrasjon og hjelp

Minecraft: Xbox 360 Edition administrasjon og hjelp

Administrering og hjelp for Minecraft: Windows 10 Edition

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Minecraft, som du leste om, eller om et annet problem?