Få hjelp med Minecraft på ulike enheter

Minecraft er et spill for flere plattformer utviklet av Mojang. Minecraft er tilgjengelig på en rekke enheter. Hvordan du kan få hjelp, varierer avhengig av hvilken enhet du har.

Hvis du vil ha hjelp med Minecraft-versjonen din, kan du klikke på en av disse koblingene:

Microsoft-versjoner

Hvis du fortsatt ikke får løst problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Versjoner for andre leverandører enn Microsoft

Forskjellene mellom Xbox-versjonene

Minecraft er tilgjengelig på Xbox 360 som en digital nedlasting eller som en fysisk plate. Det er ingen forskjell mellom den nedlastbare og den fysiske versjonen av spillet.

Xbox One-versjonen er tilgjengelig som en digital nedlasting via Xbox Games Store. Sammenlignet med Xbox 360-versjonen kan Xbox One-versjonen av spillet by på større spillverdener med bedre tegneavstand og ytelse.

Spille Minecraft på tvers av enheter og plattformer

Du kan spille Minecraft: Windows 10 Edition med andre enheter som kjører Minecraft: Pocket Edition, for eksempel Windows 10- og Windows Phone-enheter. Hvis du har Minecraft: Apple TV Edition, kan du spille lokalt med andre spillere som kjører en versjon av Minecraft: Pocket Edition. Gå til oversikten for Minecraft: Apple TV Edition hvis du vil ha mer informasjon.

Minecraft: Xbox 360 Edition kan bare spilles med andre Xbox 360-konsoller på Xbox Live. Xbox One-versjonen kan bare spilles på nettet med andre Xbox One-konsoller. Det er ikke støtte for spilling mellom Xbox-versjonene og andre versjoner av Minecraft.