Koble til og feilsøke Nike+ Kinect Training

Oversikt

Med Nike+ Kinect Training kan du benytte deg av Nike+ og tjene opp NikeFuel. Hvis du kobler til Nike+-kontoen din, kan du også benytte deg av Facebook-integrasjon.

Løsninger

Krav

Du trenger følgende for å kunne bruke Nike+ Kinect Training på Xbox 360-konsollen:

• En Xbox 360-konsoll som er koblet til Xbox Live
  • En Xbox Live Gold-konto
  • En Nike+-konto

Koble til og administrere Nike+-kontoen

Koble til en eksisterende Nike+-konto

Det er like enkelt å koble Xbox Live Gold-kontoen din til Nike+-kontoen som å skrive inn e-postadressen din og passordet ditt. Slik gjør du det:

(Obs!  Du trenger en Xbox-spillkontroller som er koblet til Xbox 360-konsollen for denne delen.)

1. Velg Options på hovedmenyen.
  2. Velg Nike+ Account.
  3. Velg Link Existing Account.
  4. Les gjennom og godta vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Nike+.
  5. Logg på med e-postadressen og passordet for Nike+.

Koble fra en Nike+-konto

Du kan når som helst koble Xbox Live Gold-kontoen din fra Nike+-kontoen. Slik gjør du det:

1. Velg Options på hovedmenyen.
  2. Velg Nike+ Account.
  3. Velg Unlink Account.
  4. Les gjennom og godta vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Nike+.

Obs!  Du kan ikke bruke Nike+-funksjonene etter at Xbox Live Gold-kontoen er koblet fra Nike+-kontoen.

Opprette en ny Nike+-konto

Hvis du ikke allerede har en Nike+-konto, kan du opprette én på konsollen.

(Obs!  Du trenger en Xbox-spillkontroller som er koblet til Xbox 360-konsollen for denne delen.)

1. Velg Options på hovedmenyen.
  2. Velg Nike+ Account.
  3. Velg Create New Account.
  4. Les gjennom og godta vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Nike+.
  5. Skriv inn e-postadressen din og velg et passord. Du kan bruke gamertagen din som Nike+-skjermnavn, eller velge ett nytt navn.
  6. Når legitimasjonen din blir godtatt, kobles Xbox Gold Live-kontoen din automatisk til den nye Nike+-kontoen.

Feilsøking

Har du problemer med Nike+ Kinect Training? Prøv følgende løsninger:

Løsning 1: Kontrollere brukernavnet og passordet for Nike+-kontoen

Kontroller at du bruker samme brukernavn og passord som du bruker for Nike+-kontoen din.

Løsning 2: Kontrollere tilkoblingen til Xbox Live

Kontroller at tilkoblingen til Xbox Live fungerer.

Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, kan du se løsningen Kan ikke koble til Xbox Live.

Løsning 3: Kontrollere personverninnstillingene for Xbox Gold Live-kontoen

Slik gjør du det:

1. Fra Xbox 360-dashboardet velger du Settings og deretter Privacy.
  2. Velg Change Settings.
  3. Velg Customize.
  4. Bla nedover til og velg alternativet Exercise Info Sharing, og angi det til Public eller Friends Only.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Administrere informasjon og personverninnstillinger for Fitness på Xbox 360.

Løsning 4: Kontakte kundestøtte for Nike+

Gå til kundestøtte for Nike+ for å få hjelp med Nike+-kontoen.