Spore treningsfremdriften din på Nike+ Kinect Training

Oversikt

Finn ut hvordan du bruker Nike+ Kinect Training til å spore fremdriften din mot treningsmålene dine på Xbox 360.

Aktivitetsmåling med Nike+

Med Nike+ Kinect Training kan du koble Xbox Live Gold-kontoen din til Nike+-kontoen og spore den generelle treningsprofilen og NikeFuel-poengsummen direkte fra Xbox 360-konsollen.

Du kan koble Xbox Live Gold-kontoen din til Nike+-kontoen ved å se Koble til og feilsøke Nike+ Kinect Training.

Aktivitetsmåling med Kinect PlayFit

Nike+ Kinect Training deler også informasjon med Kinect PlayFit-appen for Xbox 360. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kinect PlayFit-app.