Vanlige spørsmål om Ori and the Blind Forest: Definitive Edition for Windows 10

Få svar på vanlige spørsmål om Ori and the Blind Forest: Definitive Edition for Windows 10.

På denne siden

Jeg ble bedt om å oppgradere operativsystemet for å kunne spille Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Hvilken versjon av Windows trenger jeg?

Du må kjøre Windows 10 versjon 1511 eller nyere for å kunne laste ned og installere Ori and the Blind Forest: Definitive Edition.

Enheten din må også kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Ori and the Blind Forest: Definitive Edition.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Må jeg ha ekstra programvare for å kunne spille spillet?

Ja, du må ha DirectX 9.0c eller senere installert for å kunne spille Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Vi anbefaler imidlertid DirectX 11 eller nyere for å få den beste opplevelsen. Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hva er maskinvarekravene?

Tabellen nedenfor viser minimumskonfigurasjonen samt den anbefalte og ideelle konfigurasjonen for Ori and the Blind Forest: Definitive Edition for Windows 10.

Minimum Anbefalt Ideell
Operativsystem Windows 10 – 64-biters (1511-oppdateringen) Windows 10 – 64-biters (1511-oppdateringen) Windows 10 – 64-biters (1511-oppdateringen)
Prosessor Intel Core 2 Duo E4500 2,2 Ghz
eller
AMD Athlon 64 X2 5600 2,8 GHz
Intel Core i5 2300
eller
AMD FX 6120
Intel Core i7 4790 4 GHz
eller
AMD FX med 8 kjerner
GPU (skjermkort) NVIDIA GeForce 240 GT
eller
AMD Radeon HD 6570
NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
eller
AMD Radeon HD 6770
NVIDIA GeForce 980 Ti
eller
AMD Radeon R9 390X
Harddiskplass 11 GB 11 GB 11 GB SSD
RAM (minne) 4 GB 8 GB 16 GB
VRAM (skjermminne) NVIDIA – 2 GB
AMD – 2 GB
NVIDIA – 4 GB
AMD – 4 GB
NVIDIA – 6+ GB
AMD – 6+ GB
DirectX DirectX 9.0c+ DirectX 11+ DirectX 11+
Skjerm 1080p 1080p 1080p

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du endrer oppløsningen, kan det hende at du får en svart skjerm etter innlasting på enkelte enheter med to GPU-er. Du kan løse dette problemet ved å flytte musen til toppen eller bunnen av skjermen.

Hva skjer hvis jeg laster ned spillet på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du allerede har kjøpt spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i det. Du finner dem vanligvis i innstillingene for spillet under graphics eller video. Start med den laveste innstillingen for å se om det blir bedre å spille.

Hvis spillet fortsatt ikke kjører som det skal på enheten, kan du be om refusjon innen fem dager etter at du kjøpte det. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Microsoft Store – Returer.

Hvor stort er spillet?

Du må ha minst 11 GB ledig plass på harddisken for å kunne laste ned Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Du kan sjekke om enheten har nok ledig diskplass, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvor lang tid tar det å laste ned spillet?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 1,5 timer å laste ned 11 GB over en tilkobling på 20 Mbps (megabiter per sekund).

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Flisen for Ori and the Blind Forest: Definitive Edition vises på Hjem-skjermen når nedlastingen er fullført.

Obs!  Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis nedlastingen av spillet går tregt, kan du prøve følgende:

1. Kontroller at du ikke laster ned flere enn ett spill, én app eller én oppdatering om gangen.
  2. Hvis du har andre enheter på nettverket som kanskje bruker båndbredde (for eksempel strømmer en film), bør du stanse dem midlertidig til nedlastingen er fullført.
  3. Se om det finnes Windows 10-oppdateringer for enheten din. Gå til Innstillinger, og velg deretter Oppdatering og sikkerhet for å se om det finnes tilgjengelige oppdateringer.
  4. Feilsøk mulige tilkoblingsproblemer ved å gå til siden Løse problemer med nettverkstilkoblingen.

Hvilken type styreenhet trenger jeg til spillet?

Du kan bruke mus og tastatur eller en Xbox One-kontroller. Hvis du bruker en kontroller, må du enten bruke en USB-kabel til å koble den til enheten, eller en trådløs Xbox-adapter for Windows.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å kunne spille spillet?

Du må ha en Microsoft-konto for å kunne spille Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Hvis du allerede spiller spill på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruke samme konto du bruker for de spillene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være online eller koblet til Internett for å kunne spille?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Ori and the Blind Forest: Definitive Edition i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Windows Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de til kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Jeg har allerede Xbox One-versjonen av Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Er de to versjonene av spillet koblet sammen?

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på Xbox One og for Windows 10 er samme versjon av spillet. Dette betyr at du oppnår prestasjoner på begge, og at prestasjonene overføres mellom plattformene. Spillagringer fungerer også mellom plattformer, som betyr at du kan begynne å spille på Xbox One og fortsette å spille i Windows 10, og omvendt. Du må være logget på samme Microsoft-konto på Xbox One og i Windows 10 for at dette skal fungere.

Hvis du bytter plattform, kan det være en forsinkelse på noen få minutter mens den lagrede fremgangen i spillet synkroniseres. Hvis du vil ha mer informasjon og feilsøkingstrinn, kan du se Krysspilling mellom Windows 10 og Xbox One.

Hvor mange ganger kan jeg laste ned og installere spillet?

Du kan laste ned og installere Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på opptil ti ulike Windows 10-enheter ved hjelp av samme Microsoft-konto.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Ori and the Blind Forest: Definitive Edition til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler mens du spiller på Windows 10-enheten.

Obs!  Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Se Må jeg være online eller koblet til Internett for å kunne spille? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen Windows 10-enhet akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR.
    • Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du Windows-logotasten+G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen, går til Innstillinger og velger Spill-DVR.
    • Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, via Xbox-appen. Se Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.