Informasjon om forhåndsbestilling av Quantum Break

Hvis du forhåndsbestilte Quantum Break via Xbox Store (ikke fra en forhandler), får du koder som gir deg mer innhold du kan spille. Du kan forhåndsbestille når som helst før spillet lanseres 5. april 2016. Du får noen koder før spillet lanseres, og noen koder etter at det er lansert:

• Alan Wake: American Nightmare
  • Quantum Break på Xbox One
  • Quantum Break for Windows 10
  • Alan Wake + mer innhold

Alan Wake: American Nightmare

Den første koden du får når du forhåndsbestiller Quantum Break fra Xbox Store, er for Alan Wake: American Nightmare. Siden dette er et Xbox 360-spill, kan du bruke bakoverkompatibilitet til å spille dette på Xbox One. Hvis du vil ha mer informasjon om bakoverkompatibilitet, kan du gå til Bakoverkompatibilitet for Xbox One.

Koden sendes via varslingssenteret, som du kan vise ved å dobbelttrykke Xbox-knappen  og velge Varsler.

Vær oppmerksom på at koder sendes ut i bølger. Derfor kan det ta noen dager før du mottar koden etter at du har forhåndsbestilt spillet.

Quantum Break på Xbox One

Hvis du har angitt strømmodusen Øyeblikkelig på på konsollen, starter nedlastingen av spillet i bakgrunnen noen dager før lanseringen av Quantum Break 5. april 2016. Hvis du vil ha detaljert informasjon om hvordan du konfigurerer konsollen slik at spillet lastes ned automatisk før det lanseres, og informasjon om feilsøking hvis du får problemer, kan du gå til Forhåndsbestille Xbox One-spill i Xbox Store.

Quantum Break for Windows 10

Kort tid etter lanseringen av Quantum Break, får du enda en kode for Quantum Break for Windows 10. Dermed kan du spille både på Xbox One og i Windows, oppnå prestasjoner på begge og fortsette å spille fra der du var sist. Gå til Løse inn koden for Quantum Break for Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du løser inn koden.

Du må også kontrollere at Windows 10-enheten oppfyller minimumskravene til systemet, for å kunne spille. Gå til Vanlige spørsmål om Quantum Break for Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.

Alan Wake

5. april 2016 begynner utsendingen av et nytt sett med koder du kan løse inn på Xbox-konsollen. Disse gir deg følgende bakoverkompatible Xbox 360-tilleggsinnhold:

• Alan Wake (grunnspill)
  • Alan Wake-innholdet «The Writer»
  • Alan Wake-innholdet «The Signal»

Disse kodene sendes også ut i bølger og er også tilgjengelige for alle som kjøper Quantum Break mellom 5. april 2016 og 7. juli 2016. Hvis du har forhåndsbestilt Quantum Break, får du kodene innen et par uker etter at spillet er lansert. Hvis du kjøper Quantum Break mellom 5. april 2016 og 7. juli 2016, får du koden innen et par uker etter at du har kjøpt spillet.

Meldingen du mottar, inneholder én kode som gir deg spillet og begge artiklene med nedlastbart innhold. Løs inn koden på konsollen for å starte nedlastingen av spillet og innholdet. Slik får du tilgang til innholdet:

1. Gå til Mine spill og apper, og uthev Alan Wake-flisen.
  2. Trykk menyknappen , og velg Administrer spill.
  3. «The Writer» og «The Signal» vises i delen Klar til å installere.

Hvis du har problemer med å løse inn kodene, kan du gå til Feilsøke problemer med forhåndsbetalt Xbox-kode.

Hvis du har fått koden, men sletter meldingen ved et uhell eller ikke lenger har tilgang til kodene, kan du gå til foraene Promotions & Special Offers on Xbox One, og dermed kan teamet for Xbox-fellesskapet hjelpe deg å hente kodene.