Vanlige spørsmål om Quantum Break for Windows 10

Har du et spørsmål om Quantum Break for Windows 10? Her finner du svar på vanlige spørsmål.

På denne siden

Jeg har fått en melding om at jeg må oppgradere operativsystemet for å kunne spille Quantum Break. Hvilken versjon av Windows trenger jeg?

Du må kjøre Windows 10 versjon 1511 eller nyere for å kunne laste ned og installere Quantum Break.

Enheten din må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Quantum Break.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Må jeg ha ekstra programvare for å kunne spille spillet?

Ja, du må ha DirectX 12 eller nyere installert for å kunne spille Quantum Break. Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Obs!  Hvis enheten ikke har DirectX 12, kan du likevel kjøpe og løse inn en kode for spillet. Du kan imidlertid ikke starte det.

Hva er maskinvarekravene?

Tabellen nedenfor inneholder minimumskravene og de anbefalte spesifikasjonene for å kunne spille Quantum Break. Minimumskravene viser de laveste maskinvarespesifikasjonene spillet kan kjøre med, og de anbefalte spesifikasjonene gir deg den beste opplevelsen mens du spiller.

Minimumsspesifikasjoner (AMD)

Minimumsspesifikasjoner (Intel)

Anbefalte spesifikasjoner

Ideelle spesifikasjoner

Prosessor

AMD FX-6300

i5 4460 på 2,7 GHz

i5 4690 på 3,9 GHz

i7 4790 på 4 GHz

GPU (skjermkort)

Radeon R7 260X

NVIDIA GTX 760

GeForce 970

GeForce 980 Ti

VRAM (skjermminne)

2 GB

2 GB

4 GB

6+ GB

RAM (minne)

8 GB

8 GB

16 GB

16 GB

Harddisk

55 GB ledig

55 GB ledig

55 GB ledig

SSD + 55 GB ledig

Skjerm

1080p

1080p

1080p

4K (UHD)

Frekvensmål

30 fps

30 fps

30+ fps

30+ fps

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned Quantum Break på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du først sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at de oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du allerede har kjøpt spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i det ved å gjøre følgende:

1. Gå til Menu og deretter Display mens du spiller Quantum Break.
  2. Velg Graphics Preset og deretter Low.

Hvis spillet kjører med denne innstillingen, kan du prøve å øke Graphics Preset-nivået. Du kan også bruke tilpassede alternativer, som gjør at du kan tilpasse ulike skjerminnstillinger.

Hvis du kjører enheten med et AMD-skjermkort, kan du gå til nettstedet for kundestøtte hos AMD og kontrollere at du kjører den nyeste versjonen av driveren for kortet.

Quantum Break har foreløpig ikke støtte for to skjermkort eller for modusen G-Sync eller FreeSync. Vi jobber med støtte for alt dette, så følg med på kommende oppdateringer på http://www.quantumbreak.com/windows10.

Hvis dette ikke løser problemet og spillet fortsatt ikke kjører som det skal på enheten, kan du be om refusjon innen fem dager etter at du kjøpte det, hvis du kjøpte det i Windows Store (dette gjelder ikke gratisnedlastingen som løses inn som en del av forhåndsbestillingskampanjen for Quantum Break). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Microsoft Store – Returer.

Hvor stort er spillet?

Du må ha minst 68 GB ledig plass på harddisken for å kunne laste ned Quantum Break. Dette kan øke avhengig av hvor mye ekstra nedlastbart innhold du kjøper.

Du kan sjekke om enheten har nok ledig diskplass, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvor lang tid tar det å laste ned spillet?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 7 timer å laste ned 68 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Ikonet for Quantum Break vises på Hjem-skjermen når nedlastingen er fullført.

Obs!  Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe i enkelte land.

Hvis nedlastingen av spillet går tregt, kan du prøve følgende løsninger:

1. Kontroller at du ikke laster ned flere enn ett spill, én app eller én oppdatering om gangen.
  2. Hvis du har andre enheter på nettverket som kanskje bruker båndbredde (for eksempel strømmer en film), bør du stanse denne midlertidig til nedlastingen er fullført.
  3. Se om det finnes Windows 10-oppdateringer for enheten din. Gå til Innstillinger, og velg deretter Oppdatering og sikkerhet for å se om det er noen oppdateringer som venter.
  4. Feilsøk mulige tilkoblingsproblemer ved å gå til siden Løse problemer med nettverkstilkobling.

Hvilken type styreenhet trenger jeg til spillet?

Du kan bruke mus og tastatur eller en Xbox One-kontroller. Hvis du bruker en kontroller, må du enten bruke en USB-kabel til å koble den til enheten, eller en trådløs Xbox-adapter for Windows.

Må jeg ha en konto på Xbox Live for å kunne spille spillet?

Du må ha en Microsoft-konto på Xbox Live for å kunne spille Quantum Break. Hvis du allerede spiller spill på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruke samme konto.

Hvis du ikke har en konto på Xbox Live, kan du bruke samme Microsoft-konto som du brukte til å kjøpe spillet. Du finner mer informasjon på siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være online eller koblet til Internett for å kunne spille?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Quantum Break i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Følgende moduser i spillet krever at du er koblet til nettet:

• Se på TV-seriedelen av spillet

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Windows Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de til kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Jeg står fast i spillet. Hvordan kommer jeg videre?

Quantum Break har intern hjelp som du hele tiden har tilgang til. Du kan bruke denne hjelpen hvis du blir stående fast. Du kan også trykke opp på D-pad-en for å vise en påminnelse om gjeldende mål i oppdraget.

Gå til nettstedet for Quantum Break-fellesskapet for å få kontakt med andre spillere og følge med på siste nytt om spillet.

Jeg har allerede Xbox One-versjonen av Quantum Break. Er de to versjonene av spillet koblet sammen?

Quantum Break på Xbox One og for Windows 10 er samme versjon av spillet. Dette betyr at du oppnår prestasjoner på begge, og at prestasjonene overføres mellom plattformene. Spillagringer fungerer også mellom plattformer, som betyr at du kan begynne å spille på Xbox One og fortsette å spille i Windows 10, og omvendt. Du må være logget på samme Microsoft-konto på Xbox One og i Windows 10 for at dette skal fungere.

Hvis du bytter plattform, kan det være en forsinkelse på noen få minutter mens den lagrede fremgangen i spillet synkroniseres. Hvis du vil ha mer informasjon og feilsøkingstrinn, kan du se Krysspilling mellom Windows 10 og Xbox One.

Hvor mange ganger kan jeg laste ned og installere spillet?

Du kan laste ned og installere Quantum Break på opptil ti ulike Windows 10-enheter ved hjelp av samme Microsoft-konto.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Quantum Break til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler mens du spiller på Windows 10-enheten.

Obs!  Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte Quantum Break. Se Må jeg være online eller koblet til Internett for å kunne spille? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagringen, og fortsett å spille på en annen Windows 10-enhet eller Xbox One-konsoll akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR:
    • Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du Windows-logotasten+G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen, går til Innstillinger og velger Spill-DVR.
    • Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Quantum Break, via Xbox-appen. Se Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.