Informasjon om TV-seriedelen av Quantum Break

TV-serien blir enten strømmet eller lastet ned på enheten du bruker, som en del av spillopplevelsen i Quantum Break. Du kan når som helst hoppe over TV-serien ved å trykke B-knappen  på kontrolleren eller mellomromstasten på Windows-enheten.

Xbox One

På Xbox One kan du strømme TV-serien eller laste den ned til konsollen. Husk at hvis du velger å laste ned, blir alle de mulige utfallene lastet ned, selv om du ikke har låst opp denne delen av TV-serien ennå. Dette kan ta opptil 77 GB med ytterligere plass på konsollen.

Slik laster du ned episodene til konsollen:

1. Trykk høyre trigger  på Hjem-skjermen, og trykk deretter A-knappen  for å åpne Mine spill og apper.
  2. Merk Quantum Break, trykk menyknappen  på kontrolleren, og velg deretter Administrer spill.
  3. Velg Quantum Break Episode Pack under Klar til å installere, og velg deretter Installer på bekreftelsesskjermen.

Hvis du vil fjerne de nedlastede episodene og gå tilbake til å strømme dem, følger du samme fremgangsmåte ovenfor, men gjør følgende på skjermen Administrer Quantum Break:

1. Merk Quantum Break Episode Pack, og trykk deretter menyknappen .
  2. Velg Avinstaller, og velg deretter Avinstaller på bekreftelsesskjermen.

Windows 10

Hvis du spiller på en Windows 10-enhet, blir hele TV-serien strømmet. Det finnes ikke noe alternativ for å laste den ned lokalt på enheten. Hvis du velger å spille offline, kan du ikke se TV-episodene. Dette blir det samme som å hoppe over TV-episodene. Du kan gå tilbake når som helst og se TV-episodene når du er online.

Datastrømming

Det er fire videosegmenter i ulike deler av spillet, og hvert varer i omtrent 25 minutter. Når du strømmer disse, blir det omtrent som å strømme en halvtimes TV-episode på populære videostrømmetjenester. Hvis dataforbruket er et problem, kan du hoppe over videosegmentene ved å trykke B-knappen  (Xbox One) eller Mellomrom (Windows 10).