Løse inn koden for Quantum Break for Windows 10

Hvis du har fått en kode for å laste ned ditt eksemplar av Quantum Break for Windows 10, må du løse den inn i Windows Store. Du kan ikke løse inn denne koden på Xbox-konsollen og heller ikke på nettet på Xbox.com.

Kontroller systemkravene

Før du logger på og løser inn koden, anbefaler vi at du kontrollerer at enheten oppfyller minimumskravene til systemet. Dermed får du den beste opplevelsen mens du spiller Quantum Break.

Du kan kontrollere om enheten oppfyller minimumskravene til systemet, ved å se under Hva er maskinvarekravene? i de vanlige spørsmålene om Quantum Break for Windows 10. Du kan også vise disse kravene på informasjonssiden for Quantum Break – Windows 10.

Hvis enheten ikke oppfyller minimumskravene, kan du likevel løse inn ditt eksemplar av Quantum Break i Windows Store. Når du har løst det inn, er det ditt så lenge du eier kontoen din. Dette betyr at når du kjøper eller logger på en enhet som oppfyller minimumskravene i fremtiden, kan du installere Quantum Break fra Windows Store-biblioteket ditt.

Løse inn koden i Windows Store

Vi anbefaler at du bruker Xbox-appen til å åpne meldingen og løse inn koden:

1. Logg på Windows 10-enheten med Microsoft-kontoen. Du må bruke den samme Microsoft-kontoen du bruker for Windows 10.

Obs!  Hvis du logger på med en annen konto, kan du løse inn Windows 10-versjonen av spillet mot denne kontoen, ikke din.

2. Start Xbox-appen, og kontroller at du er logget på med samme Microsoft-konto du brukte til å forhåndsbestille spillet på Xbox One.

Obs!  Hvis du ikke er det, logger du av og logger på med denne kontoen på nytt. Hvis du ikke bruker samme konto, vises ikke meldingen.

3. Velg Meldinger-ikonet til venstre i appen for å vise meldingene.
  4. Velg meldingen som inneholder koden for Quantum Break for Windows 10.
  5. Kopier 5x5-koden, og velg deretter koblingen som går til siden for innløsing av kode for Windows 10. Du kan også gå til siden Løs inn koden eller gavekortet for å gjøre dette.
  6. Lim inn 5x5-koden i vinduet, og velg Løs inn.
  7. Velg Fortsett på bekreftelsesskjermen for Quantum Break.

Windows Store åpnes og lar deg laste ned spillet.

Hvis du av en eller annen årsak ikke kan hente koden fra Xbox-appen, kan du gjøre det på denne måten:

1. Åpne meldingen som inneholder 5x5-koden på Xbox One-konsollen.
  2. Noter deg koden. Du må passe på at den er nøyaktig slik den vises på konsollen.
  3. Gå til Løs inn koden eller gavekortet og angi koden.
  4. Velg Fortsett på bekreftelsesskjermen for Quantum Break.

Vanlige spørsmål

Du finner en fullstendig liste over spørsmål og svar vedrørende Quantum Break for Windows 10 i Vanlige spørsmål om Quantum Break for Windows 10.