Vanlige spørsmål om Rare Replay på Xbox One

Rare Replay er det første spillet på Xbox One som har frittstående Xbox 360-titler. Hvis du skal spille disse Xbox 360-titlene på Xbox One-konsollen din, må du kjøpe Rare Replay for Xbox One først. Her er svar på de mest vanlige spørsmålene.

Vanlige spørsmål

Hva skjer når jeg installerer Rare Replay?

Hvis du installerer fra plate eller fra nettbutikken, ser du at det følger med ti elementer med Rare Replay. Hvis du vil ha mer informasjon om pakken, kan du se Installere Rare Replay på Xbox One.

Hvor mye harddiskplass krever Rare Replay?

Selve Rare Replay-pakken er litt under 12 GB, men Xbox 360-titlene er større og legger på 38 GB, noe som totalt blir rundt 50 GB når du installerer alle de 30 spillene. Hvert enkelt Xbox 360-spill kan avbrytes under installasjonen eller avinstalleres senere for å frigjøre plass, og du kan installere dem på nytt fra Mine spill og apper.

Kan jeg spille Rare Replay i frakoblet modus?

Du må være koblet til Xbox Live under installasjonsprosessen for å laste ned en obligatorisk oppdatering, og for å laste ned eller opprette en Xbox 360-profil å bruke med Xbox 360-titlene. Dette gjør at du kan spille alle titlene i samlingen. Etter dette trinnet, kan du spille spillene i frakoblet modus, men dette betyr at du ikke vil ha tilgang til nettlagrede data, ledertavler og flerspillermodi på nett. Xbox 360-titlene krever også en Internett-tilkobling for å konvertere poengsummer som er opptjent, til milepælfremgang i Rare Replay.

Hvordan fungerer prestasjoner med Xbox 360-titlene?

De ni Xbox 360-titlene som følger med Rare Replay, kan startes i Rare Replay eller spilles uavhengig. De leveres med de samme prestasjonene og poengsummene som de hadde da de ble utgitt. Hvis du tidligere har spilt disse spillene og oppnådd prestasjoner på en Xbox 360-profil som er koblet til Xbox Live, blir disse prestasjonene synkronisert neste gang du går til Game Stage med Rare Replay og er koblet til Xbox Live. Den relevante poengsummen bidrar til fremdrift mot milepæler i Rare Replay. Når du oppnår milepæler, kan du låse opp eksklusive bonusfunksjoner i Rare Replay.

Etter første gangs tilkobling til Xbox Live, kan du spille disse spillene i frakoblet modus. Du må imidlertid være logget på og koblet til Xbox Live når du spiller Xbox 360-titlene. Når du går tilbake til Rare Replay, blir eventuelle nye prestasjonen belønnet med merker.

Kan jeg fortsatt få alle de opprinnelige prestasjonene?

Etterhvert som tiden går og teknologien avanserer, kan ikke visse faktorer kopieres for Rare Replay-versjonene i et lite antall titler. Du får ikke lenger tilgang til alt som krever bruk av eksterne enheter for Xbox 360 (som Xbox Live Vision-kameraet i Viva Piñata: Trouble in Paradise), eller servere som ikke lenger er aktive (opplasting av plantegning i Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, kassehandel i Viva Piñata og bildedeling i Viva Piñata: Trouble in Paradise).

Dette betyr at et lite antall prestasjoner i visse Xbox 360-titler nå er utilgjengelige. Dette påvirker imidlertid ikke den totale summen på 10 000 poeng i Rare Replay. Enkelte av de utilgjengelige prestasjonene hadde opprinnelig ingen poengsumverdi, og de som hadde en verdi, ble tatt med i betraktningen ved beregning av den total summen på 10 000 poeng i Rare Replay.

Poengsummen som overføres fra de opprinnelige Xbox 360-spillene, er avhengig av hvor langt du kom i hvert spill, og om du tidligere spilte dem på en Xbox 360-konsoll som var koblet til Xbox Live. Rare Replay konverterer denne poengsummen til fremdrift mot milepæler i hvert spill. Dette gjør da at du blir belønnet med merker som låser opp eksklusivt bonusinnhold i Rare Replay.

Vil den eksisterende Xbox 360-fremdriften min bli overført til Xbox One?

Hvis du tidligere eide eller spilte på en Xbox 360-konsoll, kan du laste ned Xbox 360-profilen din til Xbox One-konsollen. Dette gjør at du kan fortsette fremdriften med spill som du eier, på Xbox One så lenge du har lagret dem i skyen.

Den første gangen du starter Rare Replay blir du bedt om å logge på med Xbox 360-profilen din, som blir lagret på Xbox One-konsollen. Denne profilen kan brukes til å spille alle Rare Replay Xbox 360-spillene på Xbox One-konsollen.

Hvis du vil ha mer informasjon om nettskylagringer for Xbox 360, kan du gå til Vanlige spørsmål om spillagringer i nettskyen for Xbox 360.

Kan alle de 30 spillene spilles på nettet?

Alle spill som opprinnelig ble levert med nettspilling, har fortsatt den funksjonen, men spill som ble levert med bare lokale flerspillermodi forblir lokale.

Mange av spillene som bare tilbyr lokale flerspillermodi, inneholder stillbildeutfordringer som har sine egne, dedikerte ledertavler på Internett.

Hvorfor vises noen av spillene som "Oppdatering tilgjengelig"?

Hvis du ser spill som vises som "Oppdatering tilgjengelig" med en lukket gardin, betyr det at spillet ikke er blitt oppdatert til den nyeste versjonen. Kontroller at du er koblet til Xbox Live, og kontroller statusen til Rare Replay-spillflisen for å se om det er en ventende oppdatering.

Hvis du fortsatt har problemer med å laste ned eller oppdatere spillet, kan du se Problemer med nedlasting og installasjon av et spill eller en app på Xbox One.

Er dette de opprinnelige spillene som jeg brukte å spille på de klassiske spillenhetene mine?

Ja, dette er de opprinnelige spillene, men det er gjort noen forbedringer for å modernisere grafikken og kontrollene der det var nødvendig. Spillene er stor sett uberørt, slik at du kan nyte dem slik de ble laget.

Hvis jeg allerede eier Rare Replay Xbox 360-titlene, kan jeg spille dem på Xbox One-konsollen min?

Hvis du allerede eier Rare Replay Xbox 360-titlene, må du fortsatt kjøpe Rare Replay for å kunne spille dem på Xbox One-konsollen din. Du kan for øyeblikket ikke sette inn Xbox 360-platen i Xbox One-konsollen for å spille dem.

Når bakoverkompatibilitet er tilgjengelig, vil du kunne spille av disse spillene på Xbox One uten at du trenger å kjøpe Rare Replay.

Leveres hvert spill med sin egen aldersklassifisering?

Rare Replay har fått en generell klassifisering (noe som varierer per område). Titlene i samlingen er ikke klassifisert individuelt. Hvis en Xbox One-profil er begrenset fra å spille spill over en bestemt aldersklassifisering og Rare Replay overstiger den klassifisering, vil ikke den profilen kunne spille Rare Replay.

I Rare Replay-samlingen er alle titlene behandlet som om de hadde den samme klassifiseringen. Noen spill og noe bonusinnhold viser imidlertid ekstra advarsler for å minne spillere på at innholdet bare er egnet for voksne.