Installere Rare Replay på Xbox One

Når du kjøper Rare Replay, får du følgende ti elementer som en del av pakken:

• Rare Replay (grunnspill, som inneholder 21 spill)
  • Banjo-Kazooie
  • Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
  • Banjo-Tooie
  • Jetpac Refuelled
  • Kameo
  • Perfect Dark
  • Perfect Dark Zero
  • Viva Piñata
  • Viva Piñata: Trouble in Paradise

Her er fremgangsmåten som hjelper deg hvis du støter på problemer under installasjonen av spillet.

Installere fra plate

Hvis du kjøpte Rare Replay på plate, vil du se ti elementer som blir lagt i køen, så snart du setter inn platen i konsollen. Hvis du har problemer med å installere noen av spillene, kan du prøve følgende fremgangsmåte:

1. Åpne Mine spill og apper på Hjem-skjermen.
  2. Velg , og kontroller om det er noen elementer som blir installert.
  3. Hvis statusen for elementene er I kø eller Midlertidig stanset, velger du spillet eller appen og trykker menyknappen . Deretter velger du Gjenoppta installasjon.

Hvis det ikke er noen elementer i køen, kan du avinstallere spillet og installere det på nytt for å utløse installasjonen av det nedlastbare innholdet:

1. Åpne Mine spill og apper på Hjem-skjermen.
  2. Merk av Rare Replay, trykk menyknappen   på kontrolleren, og velg deretter Administrer spill.
  3. Trykk menyknappen  på kontrolleren en gang til, og velg Avinstaller.
  4. Sett inn spillplaten, og installer spillet på nytt.

Du skal nå se at spillet og det nedlastbare innholdet blir installert eller venter på å bli installert i køen.

Installere spill fra nettbutikken

Hvis du kjøpte Rare Replay fra nettbutikken, vil du se at de ti elementene er lagt i køen. Hvis du av en eller annen grunn ikke ser at de automatisk blir lagt til i køen, kan du følge denne fremgangsmåten for å legge dem til:

1. Åpne Mine spill og apper på Hjem-skjermen.
  2. Bla til du ser flisen Rare Replay.
  3. Trykk menyknappen  på kontrolleren, og velg deretter Behandle spill.

Obs! Hvis du ser noen elementer oppført under Klar til å installere, må du installere dem manuelt.

1. Velg flisen Klar til å installere: Installer alle.
  2. Velg Installer på bekreftelsesskjermen.
  3. Elementene blir lagt til i køen og installert i bakgrunnen. Hvis du har andre elementer i køen allerede, vises de som I kø.
  4. Når alle elementene er lastet ned, vises de på venstre side av menyen under Administrer alle. Du skal nå se at alle de ti elementene har blitt installert.

Avinstallere individuelle spill og installere dem på nytt

Du kan avinstallere de ti spillene som er oppført øverst på denne siden, enkeltvis. Dette betyr at du kan beholde grunnspillet i Rare Replay mens du fjerner noen av eller alle de andre spillene.

Hvis du fjernet et spill og vil legge det til på nytt, kan du gå til Mine spill og apper og finne tittelen under Klar til å installere. Du kan også søke etter spillet i Xbox Store og installere det på nytt derfra, uten å måtte kjøpe det igjen.

Hvis du installerte spillet fra plate, setter du inn platen og installerer spillet fra Mine spill og apper.