ReCore OSS

Har du et spørsmål om ReCore? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

ReCore er et Xbox Play Anywhere-spill. Hva betyr dettet?

Når du kjøper et Xbox Play Anywhere-spill digitalt, kan du spille det både på Xbox og på Windows 10. Du trenger bare kjøpe spillet en gang via Store på din Xbox eller Windows 10 enhet og det vil vises i spillbiblioteket ditt når som helst du logger på.

Hvis du kjøpte spillet på Xbox og vil spille det på Windows 10, logg på din Windows 10-enhet. Hvis spillet allerede er installert på enheten din, vil det vises i listen din over apper, hvis ikke kan du installere det ved å åpne Store og velge Mitt bibliotek.

Hvis du kjøpte spillet i Windows 10 og vil spille det på Xbox-konsollen din, logger du på konsollen og går til Mine spill og apper. Hvis spillet allerede er installert, vises det i spillisten din. Hvis ikke kan du finne det i delen Klar til å installere.

Hvis du vil vite mer om Xbox Play Anywhere og se hvilke spill som støttes, går du til nettstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også se på Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere spill hvis du har vanskeligheter med å finne ReCore eller innhold på din Xbox One eller Windows 10-enhet.

Jeg ble bedt om å oppgradere min Windows-enhet for å spille ReCore. Hvilken versjon trenger jeg?

For å laste ned og installere ReCore på Windows 10, må du ha en enhet som kjører versjon 1607 eller nyere.

Dessuten må enheten din kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille ReCore.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Trenger jeg ytterligere programvare for å spille ReCore?

Ja, du må ha installert DirectX 11 eller nyere for å kunne spille ReCore.

Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hva er maskinvarekravene?

Maskinvarekravene for ReCore vil variere avhengig av om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til produktets detaljside for hver plattform for å finne ut hvor stort spillet er, systemkravene (spesielt for Windows 10 enheter), samt all ytterligere informasjon om spillet.

Obs Siden dette er et Xbox Play Anywhere-spill, kan du kjøpe det digitalt på enten Xbox eller Windows 10 og eie begge versjonene av spillet. Produktets detaljsider for hver plattform brukes kun for informasjon — du trenger ikke å kjøpe spillet to ganger.

Xbox

For å se installasjonskravene for Xbox går du til produktdetaljsiden for Xbox ReCore.

Du kan sjekke om Xbox-konsollen har nok ledig diskplass, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Windows 10

For å se systemkravene for Windows 10 går du til produktdetaljsiden for ReCore for Windows 10.

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned ReCore på en enhet som ikke tilfredsstiller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du allerede har lastet ned spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i innstillingene i spillet. Slik gjør du det:

1. Velg Options på hovedmenyen.

2. Velg VideoOptions-menyen.

3. Skyv vekslebryteren Quality Preset til LowVideo Options-skjermen, og gå ut av menyen for å lagre endringene.

Obs Hvis du blir bedt om det, start spillet på nytt for at innstillingene skal tre i kraft.

Hvis du vil se en full liste over tips og triks for å forbedre ytelsen i spillet, går du til ReCore-nettstedet.

Hvor lang tid tar det å laste ned ReCore?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 3 timer å laste ned 30 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Tabellen nedenfor viser estimerte nedlastingstider basert på gjeldende nedlastingshastighet.

Obs Denne informasjonen er bare veiledende, ikke en fremstilling av faktisk nedlastingstid. Båndbredden vil være begrenset og nedlastingstiden vil øke under aktiviteter som strømming av innhold, spilling, eller spill-strømming fra Xbox One til en Windows 10-PC.

Gjeldende nedlastingshastighet

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Eksempel

Hvis du installerer en fil på 40 GB, og den er 25 prosent lastet ned (30 GB gjenstår) og tilkoblingshastigheten er 10 Mb/s, vil det ta ca 4,4 timer til nedlastingen er fullført. (Dette forutsetter at nedlastingshastigheten forblir den samme.)

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. ReCore-ikonet vil vises i avsnittet Installerte apper for Start-menyen på Xbox, og i Mitt bibliotek på din Windows 10-enhet.

Obs Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis du tror du at nedlastingen av spillet går for sakte, kan du gå til Feilsøking av treg spill- eller appnedlasting på Xbox One eller Rett opp problemer med nettverkstilkoblinger i Windows 10 for flere fremgangsmåter for feilsøking.

Hva slags tilbehørsenhet trenger jeg for å styre ReCore?

Du kan bruke mus og tastatur eller en spillkontroller (håndkontroller for Xbox One eller Xbox 360 anbefales). Hvis du bruker en Xbox One kontroller med Windows 10-enheten din, vil du enten trenge en USB-kabel for å koble den til eller en Xbox trådløs adapter for Windows.

Du kan også koble en Xbox One S eller Xbox Design Lab-kontroller til Windows 10-enheten din via Bluetooth. Se flere detaljer på Bruke Xbox One trådløse kontrollere på en PC.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å spille ReCore?

Ja, du må ha en Microsoft-konto for å kunne spille ReCore. Hvis du allerede spiller spill på Xbox One eller Xbox 360, kan du bruke den samme kontoen du bruker for disse spillene for å spille på Windows 10 også. For flere detaljer, se siden Microsoft-konto vanlige spørsmål.

Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å spille ReCore på en Windows 10-enhet?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille ReCore i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Windows Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de til kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Hvor mange enheter kan jeg installere ReCore på?

Du kan installere og spille ReCore på enhver Xbox eller PC, så sant du logger på og er koblet til. Hvis du vil spille frakoblet, må du være på hjemmekonsollen din eller Windows 10 hovedenhet.

Hvis du for eksempel deler din Windows 10 hovedenhet med andre, og du logger på Store med Microsoft-kontoen din for å laste ned ReCore, kan du dele spillet med en bruker til. Den brukeren kan logge på med sin egen Microsoft-konto og ha sin egen framgang i spill og prestasjon, så lenge de logger på før de spiller.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler ReCore til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler når du spiller på Xbox- eller Windows 10-enheten din.

Obs Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å starte ReCore på Windows 10. Se Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å spille ReCore på en Windows 10-enhet? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR. Alle spillklipp du tar opp mens du spiller ReCore på Windows 10 kan nås via Xbox-appen. For mer informasjon, gå til Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10. For Xbox One, se Ta opp spillklipp med Spill-DVR.