Vanlige spørsmål om ReCore: Definitive Edition

Har du et spørsmål om ReCore: Definitive Edition? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Hva betyr Xbox One X-forbedret?

Hvis du spiller ReCore: Definitive Edition på en Xbox One X, laster du ned funksjoner som forbedrer spillet. Disse oppdateringene er automatiske og gratis med spillet. Disse er ment å gi deg den best mulige opplevelsen på en Xbox One X-konsollen.

Gå til Introdusere nye emballasjeikoner for Xbox for mer informasjon.

Jeg har oppdatert min versjon av ReCore: Definitive Edition, men noen av mine lagrede CoreBot loadouts forsvant. Hva skjedde?

I sjeldne tilfeller kan oppdatering av spillet føre til at enkelte loadouts ikke overføres. Hvis du prøver å hente en CoreBot loadout når spillet er oppdatert, kan du oppdage at de ekstra CoreBot loadouts (utover de første fire) mangler.

Hvis du vil løse dette problemet, kan du opprette loadout i crafting workbench – ved å gjøre dette, beholdes alle etterfølgende loadouts som er lagret.

ReCore: Definitive Edition er et Xbox Play Anywhere-spill. Hva betyr dettet?

Når du kjøper et Xbox Play Anywhere-spill digitalt, er det ditt til å spille på både Xbox og Windows 10. Du trenger bare å kjøpe spillet én gang via Store på Xbox eller Windows 10-enheten, og det vises i spillbiblioteket uansett hvor du logger på.

Hvis du kjøpte spillet på Xbox og vil spille det på Windows 10, kan du logge deg på Windows 10-enheten din. Hvis spillet allerede er installert på enheten din, vil det vises i listen din over apper, hvis ikke kan du installere det ved å åpne Store og velge Mitt bibliotek.

Hvis du kjøpte spillet fra Windows 10 og vil spille det på Xbox-konsollen din, logger du på konsollen og går til Mine spill og apper. Hvis spillet allerede er installert, vises det i spillisten din. Hvis ikke kan du finne det i delen Klar til å installere.

Hvis du vil vite mer om Xbox Play Anywhere og se hvilke spill som støttes, går du til nettstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også se Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere-spill hvis du har problemer med å finne ReCore: Definitive Edition eller innhold på Xbox One eller Windows 10-enheten.

Jeg ble bedt om å oppgradere Windows-enheten min for å spille ReCore: Definitive Edition. Hvilken versjon trenger jeg?

Hvis du vil laste ned og installere ReCore: Definitive Edition på Windows 10, må du ha en enhet som kjører versjon 1607 eller nyere.

Enheten må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, vil du ikke kunne spille ReCore: Definitive Edition.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Jeg er registrert i Windows Insider Program og/eller Xbox Insider Program. Kan jeg spille ReCore: Definitive Edition?

Hvis du deltar i Windows Insider Program, eller hvis du har en enhet som kjører en nyere versjon enn 1607, får du kanskje problemer med å laste ned og installere ReCore: Definitive Edition på enheten. Vi oppfordrer deg til å bruke tilbakemeldingshuben til å rapportere problemer du har mens du kjører en Insider-build av Windows. Slik gjør du det:

1. Velg Windows-ikonet, og skriv inn Tilbakemeldingshub.
  2. Når appen åpnes, velger du Tilbakemelding-ikonet til venstre.
  3. Klikk på Legg til ny tilbakemelding.
  4. Velg knappen for problemet, og skriv inn detaljene i tekstboksene nedenfor.
  5. Velg Forhåndsvis programmer for den første boksen blant valgboksene for kategori nederst, og velg Forum og støtte for Windows Insider for den andre boksen.
  6. Velg Send inn for å sende tilbakemeldingen.

Hvis du er en del av Xbox Insider-programmet og har problemer med å spille ReCore: Definitive Edition:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen  på kontrolleren mens du har problemet, og velg deretter Rapporter et problem.
  2. Sjekk om problemet allerede er oppført. Hvis ikke velger du Legg til nytt problem.
  3. Velg Spill under Kategorier, og velg deretter ReCore: Definitive Edition.
  4. Skriv inn en detaljert beskrivelse av problemet, og velg om du vil ta med et skjermbilde eller en video som viser problemet.
  5. Når du er ferdig, velger du Ferdig for å sende inn tilbakemeldingen.

Obs!  Når det gjelder tilbakemeldingshuben og Xbox Insider Hub, får du kanskje ikke tilbakemelding direkte fra teamet som undersøker problemet.

Trenger jeg ytterligere programvare for å spille ReCore: Definitive Edition?

Ja, du må ha installert DirectX 11 eller nyere for å kunne spille ReCore: Definitive Edition.

Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hva er maskinvarekravene?

Maskinvarekrav for ReCore: Definitive Edition varierer avhengig av om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til siden for detaljer for hver plattform for å finne størrelsen på spillet, systemkravene (spesielt for Windows 10-enheter), i tillegg til eventuell tilleggsinformasjon om spillet.

Obs!  Siden dette er et Xbox Play Anywhere-spill, kan du kjøpe det digitalt på enten Xbox eller Windows 10 og eie begge versjonene av spillet. Produktets detaljsider for hver plattform brukes bare for informasjon — du trenger ikke å kjøpe spillet to ganger.

Xbox

Du finner installasjonskravene for Xbox på produktdetaljsiden for Xbox ReCore: Definitive Edition.

Du kan sjekke om Xbox-konsollen har nok ledig diskplass ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Windows 10

Du finner systemkravene for Windows 10 på produktdetaljsiden for ReCore: Definitive Edition for Windows 10.

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned ReCore: Definitive Edition på en enhet som ikke tilfredsstiller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du allerede har lastet ned spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i innstillingene i spillet. Slik gjør du det:

1. Velg Alternativer på hovedmenyen.
  2. Velg Video fra menyen Alternativer.
  3. I skjermbildet Videoalternativer skyver du velgerbryteren Kvalitetsforhåndsinnstilling til Lav og forlater menyen for å lagre endringene.
    Obs!  Hvis du blir bedt om det, starter du spillet på nytt for at innstillingene skal tre i kraft.

Hvis du vil se hele listen over tips og triks for å forbedre ytelsen i spillet, går du til ReCore: Definitive Edition-nettstedet.

Hvor lang tid tar det å laste ned ReCore: Definitive Edition?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 3 timer å laste ned 30 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Tabellen nedenfor viser estimerte nedlastingstider basert på gjeldende nedlastingshastighet.

Obs!  Denne informasjonen er bare veiledende, ikke en fremstilling av faktisk nedlastingstid. Båndbredden vil være begrenset og nedlastingstiden vil øke under aktiviteter som strømming av innhold, spilling, eller spill-strømming fra Xbox One til en Windows 10-PC.

Gjeldende nedlastingshastighet

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Eksempel

Hvis du installerer en fil på 40 GB, og den er 25 prosent lastet ned (30 GB gjenstår) og tilkoblingshastigheten er 10 Mb/s, vil det ta ca. 4,4 timer til nedlastingen er fullført. (Dette forutsetter at nedlastingshastigheten forblir den samme.)

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. ReCore: Definitive Edition-ikonet vises i Installerte apper-delen av Start-menyen på Xbox, og i Mitt bibliotek på Windows 10-enheten.

Obs!  Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis du tror du at nedlastingen av spillet går for sakte, kan du gå til Feilsøke treg nedlasting av spill og apper på Xbox One eller Rett opp problemer med nettverkstilkoblinger i Windows 10 for flere fremgangsmåter for feilsøking.

Hvordan får jeg den beste spilleopplevelsen i Windows 10?

Hvis du spiller i Windows 10, kontrollerer du at enheten oppfyller de høyeste systemkravene, ved å sjekke systeminformasjonen. Se delen Hva er maskinvarekravene? ovenfor hvis du vil vite hvordan du gjør dette.

Du kan også aktivere Spillmodus hvis du vil at enhetens ressurser skal prioritere spilling. Gå til Bruke Spillmodus mens du spiller på PC-en hvis du vil ha mer informasjon.

Hva slags tilbehørsenhet trenger jeg for å styre ReCore: Definitive Edition?

Du kan bruke mus og tastatur eller en spillkontroller (håndkontroller for Xbox One eller Xbox 360 anbefales). Hvis du bruker en Xbox One-kontroller med Windows 10-enheten din, vil du enten trenge en USB-kabel for å koble den til eller en Xbox trådløs adapter for Windows.

Du kan også koble en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-kontroller til Windows 10-enheten din via Bluetooth. Du finner mer informasjon på Bruke trådløse Xbox One-kontrollere på en PC.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å spille ReCore: Definitive Edition?

Ja, du må ha en Microsoft-konto for å spille ReCore: Definitive Edition. Hvis du allerede spiller spill på Xbox One eller Xbox 360, kan du bruke samme konto du bruker for de spillene til å spille på Windows 10. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille ReCore: Definitive Edition på Windows 10-enheter?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille ReCore: Definitive Edition i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Windows Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de med kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Hvor mange enheter kan jeg installere ReCore: Definitive Edition på?

Du kan installere og spille ReCore: Definitive Edition på hvilken som helst Xbox eller PC, så sant du logger på og er koblet til Internett. Hvis du vil spille frakoblet, må du være på hjemmekonsollen din eller Windows 10-hovedenheten.

Hvis du for eksempel deler Windows 10-hovedenheten din med andre og du logger på Store med Microsoft-kontoen din for å laste ned ReCore: Definitive Edition, kan du dele spillet med en bruker til. Den brukeren kan logge på med sin egen Microsoft-konto og ha sin egen framgang i spill og prestasjon, så lenge de logger på før de spiller.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler ReCore: Definitive Edition til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler mens du spiller på Xbox eller Windows 10-enheten.

Obs!  Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte ReCore: Definitive Edition på Windows 10. Se Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille ReCore: Definitive Edition på Windows 10-enheter? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR. Alle spillklipp du tar opp mens du spiller ReCore: Definitive Edition på Windows 10, kan nås via Xbox-appen. Gå til Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 for mer informasjon. Se Ta opp spillklipp med Spill-DVR for Xbox One.