ReCore: Definitive Edition

Velkommen til ReCore: Definitive Edition på Xbox One og for Windows 10. Finn koblinger her til videoer og demonstrasjoner samt hjelp til feilsøking. Du kan også finne koblinger til der du kan kjøpe Xbox Play Anywhere-spillet én gang, og spille det på både Xbox One og Windows 10.

Oversikt over ReCore: Definitive Edition

Administrasjon og hjelp for ReCore: Definitive Edition for Xbox One

Administrasjon og hjelp for ReCore: Definitive Edition på Windows 10