Vanlige spørsmål om Rise of the Tomb Raider for Windows 10

Finn svar på vanlige spørsmål om Rise of the Tomb Raider for Windows 10.

Vanlige spørsmål

Jeg har fått en melding om at jeg må oppgradere operativsystemet for å kunne spille Rise of the Tomb Raider. Hvilken versjon av Windows trenger jeg?

Du må kjøre Windows 10 versjon 1511 eller nyere for å kunne laste ned Rise of the Tomb Raider.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Må jeg ha ekstra programvare for å kunne spille spillet?

Ja, du må ha DirectX 11 eller nyere installert for å kunne spille Rise of the Tomb Raider. Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hva er maskinvarekravene?

Tabellen nedenfor inneholder minimumskravene og de anbefalte spesifikasjonene for å spille Rise of the Tomb Raider. Minimumskravene viser de laveste maskinvarespesifikasjonene spillet kan kjøre med, og de anbefalte spesifikasjonene gir deg den beste opplevelsen mens du spiller.

Minimum

Anbefalt

Operativsystem

Windows 10 – 64-biters

Windows 10 – 64-biters

Prosessor

Intel Core i3-2100 på 3,10 GHz eller AMD Phenom II X4 945 på 3,0 GHz

Intel Core i7-3770 på 3,40 GHz eller AMD XF 8350 på 4,0 GHz

GPU (skjermkort)

NVIDIA GeForce GTX 550 TI eller AMD Radeon HD 7790

NVIDIA GeForce GTX 970 eller AMD Radeon R9 290x

Harddiskplass

35 GB

35 GB

RAM (minne)

6 GB

8 GB

VRAM (skjermminne)

NVIDIA 1024 MB

AMD 3046 MB

4096 MB

DirectX

DirectX 11

DirectX 11

Inndataenhet

Tastatur + mus

Xbox-kontroller

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned spillet på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du først sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at de oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du allerede har kjøpt spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i det ved å gjøre følgende:

1. Gå til Options mens du spiller Rise of the Tomb Raider.
  2. Velg Display and Options, og velg deretter Graphics.
  3. Velg Preset, og endre deretter grafikkinnstillingene til Lowest. Du kan endre denne innstillingen til en høyere kvalitet hvis enheten din støtter det.

Hvis dette ikke løser problemet og spillet fortsatt ikke kjører som det skal på enheten, kan du be om refusjon innen fem dager etter at du kjøpte det. Dette gjør du ved å gå til Kontoer og fakturering på siden for Microsofts kundestøtte.

Hvor stort er spillet?

Du må ha minst 35 GB ledig plass på harddisken for å kunne laste ned Rise of the Tomb Raider. Dette kan øke avhengig av hvor mye ekstra nedlastbart innhold du kjøper.

Du kan sjekke om enheten har nok ledig diskplass, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvor lang tid tar det å laste ned spillet?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt 3,5 timer å laste ned 35 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Ikonet for Rise of the Tomb Raider vises på Hjem-skjermen når nedlastingen er fullført.

Obs!  Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe i enkelte land.

Hvis nedlastingen av spillet går tregt, kan du prøve følgende løsninger:

1. Kontroller at du ikke laster ned flere enn ett spill, én app eller én oppdatering om gangen.
  2. Hvis du har andre enheter på nettverket som kanskje bruker båndbredde (for eksempel strømmer en film), bør du stanse denne midlertidig til nedlastingen er fullført.
  3. Se om det finnes Windows 10-oppdateringer for enheten din. Gå til Innstillinger, og velg deretter Oppdatering og sikkerhet for å se om det er noen oppdateringer som venter.
  4. Feilsøk mulige tilkoblingsproblemer ved å gå til siden Løse problemer med nettverkstilkobling.

Hva kan jeg bruke til å spille spillet?

Du kan bruke mus og tastatur eller en Xbox One-kontroller. Hvis du bruker en kontroller, må du enten bruke en USB-kabel til å koble den til enheten, eller en trådløs Xbox-adapter for Windows.

Må jeg ha en konto på Xbox Live for å kunne spille spillet?

Du må ha en Microsoft-konto på Xbox Live for å kunne spille Rise of the Tomb Raider. Hvis du allerede spiller spill på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruke samme konto.

Hvis du ikke har en konto på Xbox Live, kan du bruke samme Microsoft-konto som du brukte til å kjøpe spillet. Du finner mer informasjon på siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være online eller koblet til Internett for å kunne spille?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Rise of the Tomb Raider i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Windows Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de til kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Jeg har allerede Xbox One-versjonen av Rise of the Tomb Raider. Er de to versjonene av spillet koblet sammen?

Xbox One-versjonen og Windows 10-versjonen av Rise of the Tomb Raider er ulike versjoner. Derfor er det ingen kobling eller krysning mellom spillene.

Siden du må ha en konto på Xbox Live for å kunne spille, kan du oppnå prestasjoner og poengsum i begge spillene. Fremgang du har i Xbox One-versjonen, overføres imidlertid ikke til Windows 10-versjonen eller omvendt.

Hvor mange ganger kan jeg laste ned og installere spillet?

Du kan installere Rise of the Tomb Raider på opptil ti ulike Windows 10-enheter ved hjelp av samme Microsoft-konto.

Hva er forskjellene mellom Windows 10-versjonen og Steam-versjonen av spillet?

Windows 10-versjonen og Steam-versjonen av Rise of the Tomb Raider har samme pris ved lansering, og de har også samme nedlastbare innhold. Dette kalles appinternt kjøp eller appinternt produkt i Windows Store.

Windows 10-versjonen av spillet kobler imidlertid til Xbox Live, noe som gir deg følgende fordeler. Du kan gjøre følgende:

• Være i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vise prestasjoner, se spillklipp og mye mer
  • Enkelt ta opp, fortelle om og dele de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR
  • Lagre spillagringene i nettskyen og fortsette å spille på en annen PC akkurat fra der du var
  • Spille med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren

Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du Windows-logotasten+G.

Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen, går til Innstillinger og deretter Spill-DVR.

Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Rise of the Tomb Raider, via Xbox-appen. Se Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Rise of the Tomb Raider for Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?