Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Om Ryse: Son of Rome Day One Edition

Ryse: Son of Rome Day One Edition er en spesialutgave av Ryse: Son of Rome. Day One Edition var tilgjengelig i begrenset antall, hovedsakelig gjennom forhåndsbestilling. Kontakt ønsket forhandler for å finne ut om de har Ryse: Son of Rome Day One Edition.

Hva er inkludert?

Ryse: Son of Rome Day One Edition omfatter følgende:

  • Samleverdig pakkeillustrasjon
  • Det eksklusive sverdet Legionnaire’s Trust
  • Det eksklusive multiplayerkartet Ruins for samarbeidsspilling i Gladiator-modus

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Om Ryse: Son of Rome Day One Edition, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden