Lagre fremdriften i Microsoft Solitaire Collection på tvers av Windows 10 og tidligere versjoner

I Windows 10-versjonen av Microsoft Solitaire Collection lagres fremdriften automatisk i nettskyen. Dette betyr at du kan logge på hvilken som helst Windows 10-enhet og fortsette der du slapp. Nettskyen lagrer til og med fremdriften din i utfordringer og prestasjoner.

Hvis du bruker en Windows 8- eller 8.1-enhet, lagres fremdriften din også automatisk i nettskyen, og du kan fortsette å oppnå prestasjoner og fullføre utfordringer på tvers av andre Windows 8-, 8.1- og Windows 10-enheter.

Obs! Alle prestasjoner og utfordringer du fullfører på Windows 10-enheten, vil ikke være tilgjengelige på Windows 8- eller 8.1-enheter. Windows 10-versjonen av Microsoft Solitaire Collection innholder nye funksjoner og utfordringer som ikke er tilgjengelige i tidligere versjoner av spillet.

Hvis du for eksempel spiller Microsoft Solitaire Collection på en Windows 8.1-enhet på jobben og fullfører alle de daglige utfordringene, vil du se at disse utfordringene ikke er fullført når du åpner Microsoft Solitaire Collection på Windows 10-enheten hjemme. Nesten dag, når du går tilbake til Windows 8.1-enheten, vil utfordringene fra dagen før vises som fullførte.