Hjelp med State of Decay

State of Decay er et spill for flere plattformer som er utviklet av Undead Labs og publisert av Microsoft Studios. State of Decay er tilgjengelig for Xbox One, Xbox 360 og Windows.

Få hjelp for State of Decay på Xbox One

Forskjeller mellom Xbox-versjoner av State of Decay

State of Decay: Year One Survival Edition for Xbox One

Dette spillet er tilgjengelig som en fysisk plate eller som en digital nedlasting via Xbox Games Store. Sammenlignet med Xbox 360-versjonen inneholder Xbox One-utgaven det originale spillet fullstendig remastret i 1080p. Bedre belysning, teksturer og skygger blåser nytt liv i falmede Trumbull Valley og herjede Danforth. Xbox One-utgaven har også nye oppdrag, kjøretøy og våpen og ny musikk. Det finnes også en rekke prestasjoner du kan låse opp, deriblant en poengsum på 1 500, fellesskapsutfordringer og -belønninger, belønninger for enkeltpersoner og muligheten til å ta opp spillklipp ved å bruke Spill-DVR.

Hvis du tidligere har kjøpt State of Decay på Xbox 360, inneholder Xbox One-utgaven en ekstra figur kalt Gurubani Kaur du kan velge.

State of Decay for Xbox 360

Dette spillet er tilgjengelig som en digital nedlasting eller som en fysisk plate. Det er ingen forskjell mellom den nedlastbare og den fysiske versjonen av spillet.

Spille State of Decay på tvers av plattformer

Du kan bare spille State of Decay på Xbox One på nettet med andre Xbox One-konsoller.

Du kan bare spille State of Decay på Xbox 360 med andre Xbox 360-konsoller på Xbox Live. Det er ikke støtte for spilling mellom ulike plattformer i noen utgaver av State of Decay.