Bytting av Xbox-appkontoer kan slette lagrede spill for Rise of the Tomb Raider

Hvis du har flere kontoer på Windows 10-enheten din og har en spillagring for Rise of the Tomb Raider, kan det hende at spillagringen slettes hvis du logger på med en annen konto. Årsaken til dette er at informasjonen som lagres av Xbox-appen, endres når en annen konto logger på.

Du kan unngå at dette skjer, ved å bytte Microsoft-konto før du logger på Xbox-appen:

1. Trykk Windows-tasten, og velg profilen i øvre venstre hjørne på menyen.
  2. Velg Bytt konto fra listen over alternativer.

Obs!  Dette holder deg pålogget og holder eventuelle programmer og apper åpne i bakgrunnen.

3. Logg på med en annen konto, og start deretter Xbox-appen. Gå til Logge på Xbox-appen i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.

Hvis du vil bytte tilbake til kontoen, gjentar du fremgangsmåten, men denne gangen velger du din egen konto når du logger på.