Feilsøke Gears of War 4 for Windows 10

Hvis du har problemer med å spille Gears of War 4 i Windows 10, finner du her løsningene på noen av de mest sannsynlige feilene som kan oppstå. Hvis problemet ditt ikke er her, kan du se Vanlige spørsmål om Gears of War 4 for å få svar på vanlige spørsmål.

Skjermkortet ditt er under minstespesifikasjonene

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW400

Dette betyr at skjermkortet i Windows 10-enheten ikke oppfyller minimumskravene. Skjermkortet må ha støtte for DirectX 12 (funksjonsnivå 11).

Løsning

Oppgrader systemets skjermkort slik at det oppfyller minimumskravene for spillet, og prøv deretter å starte spillet på nytt.

Skjermkortet er ikke kompatibelt med spillet

Du får følgende feilkode når du prøver å spille Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW401

Dette betyr at den installerte skjermkortdriveren på Windows 10-enheten har kjente kompatibilitetsproblemer.

Løsning

Gå til nettstedet for produsenten av skjermkortet, og oppdater til den nyeste driveren.

Skjermkortet har sluttet å svare

Du får følgende feilkode når du prøver å spille Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW402

Dette betyr at skjermkortet i Windows 10-enheten har sluttet å svare.

Løsning

Gå til nettstedet for produsenten av skjermkortet, og oppdater skjermkortet med de nyeste driverne.

Skjermkortet ditt har ikke tilstrekkelig VRAM

Du får følgende feilkode når du prøver å spille Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW410

Dette betyr at skjermkortet ikke oppfyller spillets minimumskrav.

Løsning

For å løse dette problemet anbefaler vi at du bruker et skjermkort med minst 2 GB VRAM.

Systemet har ikke nok RAM

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW411

Dette betyr at systemet ikke har nok systemminne totalt.

Løsning

For å løse dette problemet anbefaler vi at du har minst 8 GB ledig minne i systemet.

Systemet har lite RAM

Du får én av følgende feilkoder når du prøver å starte Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW412

Dette betyr at systemet har lite minne tilgjengelig.

GW413

Dette betyr at systemet ikke har nok minne.

Løsninger

For å løse dette problemet anbefaler vi at du har minst 8 GB ledig minne i systemet. Prøv å lukke enkelte andre programmer som kjører, for å frigjøre minne.

Kontroller at skjermkortet og datamaskinen oppfyller minimumskravene for minne. Det kan hjelpe hvis du reduserer oppløsningen eller lukker andre programmer som kjører.