Låse opp innhold eller prestasjoner i Gears of War 3

Kan du ikke låse opp "Game complete"-prestasjoner i Gears of War 3?

Hvis du ikke får låst opp prestasjonen "Game complete" når du har fullført enkeltspillerfelttoget i Gears of War 3, kan det hende du har avsluttet Gears of War 3 eller slått av Xbox 360-konsollen før spillkapitlet var registrert som fullført.

Slik låser du opp prestasjonen "Game complete":

1. Gå til skjermen for kapittelvalg i Gears of War 3, og se etter kapitler som ikke har et ikon som indikerer din vanskelighetsgrad er fullført.
  2. Repeter avspilling av alle kapitler som ikke er merket som fullført.

Når alle kapitler er fullført (og et ikon indikerer at det er fullført), vil de aktuelle prestasjonene låses opp.

Kan du ikke låse opp Gears of War 3-innhold?

Noe Gears of War 3-innhold blir opplåst basert på fremdriften din i Gears of War 2 eller betaversjonen av Gears of War 3.

Låse opp innhold basert på fremdrift i Gears of War 2

Hvis Gears of War 3-innhold basert på fremdriften i Gears of War 2 ikke vil låse seg opp, gjør du følgende:

• Sørg for at du er logget på konsollen med samme profil du oppnådde prestasjonene med, i Gears of War 2.

Låse opp innhold basert på fremdrift i betaversjonen av Gears of War 3

Noe Gears of War 3-innhold blir opplåst basert på spillagringen fra betaversjonen av Gears of War 3.

Hvis Gears of War 3-innhold ikke vil låse seg opp, gjør du følgende:

• Sørg for at spillagringen fra betaversjonen av Gears of War 3 og hele Gears of War 3-spillet er lagret på samme lagringsenhet.

Hvis du vil vite hvordan du flytter en spillagring fra én lagringsenhet til en annen, kan du se Kopiere, flytte eller slette Xbox 360-innhold.