Forskjellene mellom versjonene av Warface

Oversikt

Warface er et spill for flere plattformer utviklet av Crytek. Microsoft utgir Xbox 360-utgaven som et nedlastbart spill gjennom Xbox Live.

Obs!  Microsoft er ikke tilknyttet PC-versjonen av Warface.

På denne siden

Kan jeg spille på nettet mot de som har PC-versjonen av spillet?

Du kan bare spille Warface for Xbox 360 mot andre Xbox 360-konsoller på Xbox Live. Du kan ikke spille mot flere plattformer med andre utgaver av spillet.

Kan jeg bruke Warface-kontoen på PCen til å spille på Xbox 360?

Nei, Xbox 360-utgaven bruker ikke PC-kontoen din. Du bruker i stedet gamertagen og profilen din for Xbox Live.

Blir det jeg kjøper i spillet, for eksempel utstyr og Kredit, overført mellom Xbox 360 og PC?

Xbox 360-versjonen og PC-versjonen deler ikke kontoopplysninger. Kjøp i spillet, for eksempel av Kredit og annet utstyr, overføres ikke mellom plattformer.