Interne transaksjoner i Warface

Oversikt

Warface for Xbox 360 har tre interne valutaer:

• Warface Dollars ($) tjener du ved å spille i Co-op- eller Versus-spill. Du kan kjøpe alle spillrelevante artikler med Warface Dollars.
  • Kredit (K) er hovedvalutaen for Warface. Du kan kjøpe Kredit fra Xbox Store via butikken i spillet. Du kan bruke Kredit til å kjøpe standardutstyr, og i tillegg er det tre typer artikler du bare kan kjøpe med Kredit:
    • Forsterker: Dette gjør at du raskere kan oppnå høyere nivåer, låse opp nye artikler og tjene Warface Dollars.
    • Gjenopplivingsmynter: Med disse kan du spawne på nytt umiddelbart for å hjelpe laget ditt (bare Co-op-oppdrag).
    • Tilfeldige esker: Hver av disse inneholder tre flotte overraskelser.
  • Warface Crowns er en belønning for god prestasjon på Co-op-oppdrag. Du bruker denne valutaen til å kjøpe det beste eliteutstyret i spillet.

Obs!  Du kan kontakte kundestøtte for Xbox hvis du har problemer med kjøp av Kredit i Xbox Store. Når det gjelder problemer vedrørende bruk og administrasjon av Kredit i Warface, kan du kontakte spillutvikleren, Crytek.

På denne siden

Må jeg kjøpe Kredit for å kunne oppleve Warface i sin helhet?

Nei, det må du ikke. Spillere kan ha en flott opplevelse i Warface ved å tjene bare Warface Dollars og Warface Crowns.

Hva om jeg har problemer med å kjøpe Warface Kredit via Xbox Store?

Se i kontodetaljene for å kontrollere at du har et gyldig kredittkort eller et annet gyldig betalingsalternativ knyttet til kontoen. Du kan finne ut mer under Administrere betalingsalternativer.

Hvordan kontrollerer jeg betalingsloggen og ser gjennom transaksjonene mine i Xbox Store?

Du kan finne ut mer under Vise ordrehistorikken på Microsoft-kontoen.

Hvordan får jeg hjelp med artikler eller valuta i Warface?

Hvis du vil ha hjelp med intern valuta eller kjøpte artikler, kan du kontakte spillutvikleren, Crytek.