Vanlige spørsmål om World of Tanks: Xbox 360 Edition

Kan jeg spille på nettet mot spillere med PC-versjonen av spillet?

Du kan bare spille World of Tanks: Xbox 360 Edition på nettet mot andre spillere med Xbox 360-konsoll på Xbox Live. Du kan ikke spille mot flere plattformer med andre utgaver av spillet.

Kan jeg bruke Wargaming.net-kontoen min til å spille på Xbox 360?

Nei, Xbox 360-utgaven bruker ikke Wargaming.net-kontoen din. Du bruker i stedet gamertagen og profilen din for Xbox Live.

Kan gull, stridsvogner og andre kjøp internt i spillet overføres fra Xbox 360 til en PC?

PC- og Xbox 360-versjonene deler ikke kontoinformasjon, og dermed kan ikke gull og andre kjøp internt i spillet overføres mellom plattformer.

Hvor kan jeg finne hjelp hvis jeg får problemer?

Hvis du har spørsmål knyttet til Xbox Live, Xbox 360-konsollen eller kjøp av gull gjennom Xbox Store, kan du kontakte kundestøtte for Xbox. Hvis du har spørsmål knyttet til kjøp i spill ved hjelp av gull, kan du se Transaksjoner i spillet for World of Tanks eller kontakte kundestøtte for Wargaming.net.