Xbox Fitness avvikles

30. Juni 2017 ble Xbox Fitness-spillet avsluttet. Det blir ikke lenger tilbudt kundestøtte og innhold.

All kreditt for eksisterende spillere er sendt til dem. Hvis du har mottatt kreditt, må du huske å bruke den før den utløper 31. desember 2017.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg fortsatt bruke Xbox Fitness til å se gratis treningsvideoer eller innhold jeg har betalt for?
Svar: Alt Xbox Fitness-innhold er nå fjernet, og du kan ikke lenger se det.

Spørsmål: Kan jeg fortsatt kjøpe Xbox Fitness-innhold?
Svar: Nei, Xbox Fitness-innhold sluttet å være til salgs 27. juni 2016.

Spørsmål: Når får jeg kreditten min?
Svar: Alle Xbox Fitness-brukere har mottatt kreditt via meldinger på konsollen og i Xbox-appen.

Spørsmål: Kan kreditten min utløpe?
Svar: Ja, ubrukt kreditt utløper 31. desember 2017.

Spørsmål: Jeg har mottatt kreditten, men den har en tidligere utløpsdato enn 31. desember 2017. Hvorfor har den det?
Svar: Selv om kreditten er gyldig til og med 31. desember 2017, kan enkelte kunder se en beskjed på kontoen om at den utløper i august 2017. Hvis du ser denne beskjeden, kan du likevel være trygg på at all ubrukt kreditt automatisk forlenges til og med 31. desember 2017. Du trenger ikke å gjøre noe.

Spørsmål: Hvordan kontrollerer jeg statusen til kreditten min?
Svar: Gå til account.microsoft.com, og se etter «Penger og gavekort» på nedre venstre side av skjermen.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Xbox Fitness avvikles, som du leste om, eller om et annet problem?