Xbox Fitness avvikles

Mandag 27. juni 2016 kunngjorde vi at vi har besluttet å redusere støtten for Xbox Fitness over neste år, og la frem tidsplanen for tjenesten og dens avvikling 30. juni 2017.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg fortsatt bruke Xbox Fitness til å se gratis treningsvideoer eller innhold jeg har betalt for?
Svar: Ja, Xbox Fitness-innhold forblir tilgjengelig til 30. juni 2017.

Spørsmål: Kan jeg fortsatt kjøpe Xbox Fitness-innhold?
Svar: Nei, Xbox Fitness-innhold sluttet å være til salgs 27. juni 2016.

Spørsmål: Hvordan fungerer kreditten for Xbox Fitness-kunder?
Svar: Kunder som kjøpte Xbox Fitness-innhold, har rett til å motta kreditt på Microsoft-kontoen som svarer til beløpet de betalte for innholdet de kjøpte. Kreditt settes direkte inn på Microsoft-kontoen og kan brukes til å foreta kjøp i Xbox Store og Windows Store.

Spørsmål: Hvor stor blir kreditten?
Svar: Kreditten varierer for hver kunde. Kreditten svarer til beløpet du brukte på kjøp i Xbox Fitness. Hvis du for eksempel kjøpte en treningsvideo for USD 12, får du USD 12 i kreditt.

Spørsmål: Når får jeg kreditten?
Svar: Xbox Fitness-brukere får kreditten innen 90 dager.

Spørsmål: Kan kreditten min utløpe?
Svar: Ja, ubrukt kreditt utløper ett år etter at den ble satt inn på kontoen.

Q. Jeg har mottatt kreditten, men den har en tidligere utløpsdato enn 31. desember 2017. Hvorfor har den det?
A. Selv om kreditten er gyldig til og med 31. desember 2017, kan enkelte kunder få en melding på kontoen sin om at den utløper i august 2017. Hvis du får denne meldingen, er det ingen grunn til bekymring – kreditten forlenges automatisk til og med 31. desember 2017. Du trenger ikke å foreta deg noe.

Spørsmål: Hvordan kontrollerer jeg statusen til kreditten min?
Svar: Gå til account.microsoft.com, og se etter «Penger og gavekort» på nedre venstre side av skjermen.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Xbox Fitness avvikles, som du leste om, eller om et annet problem?