Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere-spill

Oversikt

Når du kjøper et Xbox Play Anywhere-spill, kan du spille det på både Xbox One og i Windows 10. Du trenger bare å kjøpe det én gang, og deretter kan du installere det på alle Xbox One-konsoller eller Windows 10-enheter du logger deg på.

For mer informasjon om Xbox Play Anywhere, ofte stilte spørsmål og en fullstendig liste over kommende og støttede titler, besøk http://xboxplayanywhere.com.

Ting du må vite

Her er noen løsninger som kan løse vanlige problemer med Xbox Play Anywhere. Prøv disse før du bruker feilsøkingstrinnene nedenfor:

• Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-06-25T12:35:24.6920966+00:00
  • Sørg for at du spiller en digital versjon av spillet. Du vil ikke kunne bruke Xbox Play Anywhere med en spillplate. Du kan kjøpe den digitale versjonen fra Store på Xbox One, Windows 10-enheten, xbox.com eller microsoft.com. Du kan også kjøpe en kode fra en forhandler og løse den inn på konsollen eller enheten.

Merk Du kan fortsette å tjene prestasjoner og ta spillfremgang med deg mellom konsoller når du kobler på nettet. For mer info, gå til Xbox One nettskybaserte spillagringer FAQ.

• Kontroller at spillet du spiller er kompatibelt med kyssplatform-spill ved å besøke spillets produktdetaljside. For flere feilsøkingstips, kan du gå til Kryss-spill på Windows 10 og Xbox One.
  • Kontroller at det ikke er et problem med kabelmodemet eller Internett-leverandøren (ISP). Se om noen andre spill og applikasjoner fungerer. Hvis de ikke fungerer, prøve å starte ruteren på nytt. Gå til Rett opp problemer med nettverkstilkoblinger i Windows 10 for mer informasjon for feilsøking på nettverket.
  • Kontroller at Windows 10-enheten oppfyller spillets maskinvare systemkrav ved å gå til Hvordan finne ut om et spill vil fungere på Windows 10-enheten og følge fremgangsmåten der.

Hvis disse løsningene ikke løste problemet, fortsetter du med følgende feilsøkingsløsninger.

Jeg har et problem å spille med en venn på en annen plattform

Jeg kan ikke fortsette et spill som sist ble lagret på en annen plattform

Jeg kan se nedlastbart innhold på en plattform, men ikke på den andre

Jeg har spillproblemer med et Xbox Play Anywhere-spill

Jeg kan se prestasjoner på en plattform, men ikke på den andre

Jeg forhåndsbestilte spillet mitt på en plattform, men ser ikke det tilgjengelig på den andre

Jeg kan laste ned spillet mitt på en plattform, men ikke på den andre

Jeg har problemer med å løse inn en Xbox Play Anywhere-spillkode

Jeg har et problem å spille med en venn på en annen plattform

Hvis du har problemer med å spille med en venn som bruker en annen plattform, gjør du følgende:

1. Sørg for at du ikke strømmer fra en annen enhet. Du kan bare strømme til én enhet om gangen.
  2. Pass på å ikke laste ned eller se innhold på konsollen eller enheten mens du spiller online, da dette vil påvirke ytelsen. Dette gjelder alle enheter som deler nettverket.
  3. Spør din venn til å følge de samme feilsøkingstrinnene (inkludert tipset i "Ting å vite"-delen over) for å se om problemet er på deres ende.

Jeg kan ikke fortsette et spill som sist ble lagret på en annen plattform

Hvis du har problemer med å fortsette et spill som du har lagret på en annen plattform, gjør du følgende:

1. Sørg for at du bruker den samme Microsoft-kontoen for begge plattformene når du logger på.
  2. Logg på spillet på plattformen hvor det ble lagret sist (spillet skal fortsette der du slapp).
  3. Lagre spillet på nytt på denne plattformen, og prøv deretter å åpne spillet på den andre plattformen igjen.

Merk For ekstra feilsøking på spillagrin, besøk Xbox One nettskybasert spillagringer FAQ.

Jeg kan se nedlastbart innhold på en plattform, men ikke på den andre

Hvis du kan se nedlastbart innhold på en plattform, men ikke på den andre, følg disse trinnene:

1. Sørg for at du er logget på den samme Microsoft-kontoen på begge enhetene.
  2. Sjekk din ordrehistorikk på https://account.microsoft.com/billing/orders å se om kjøpet er fullført.

Jeg har spillproblemer med et Xbox Play Anywhere-spill

Hvis du har spillproblemer med et Xbox Play Anywhere-spill, gjør du følgende:

1. Logg på med en annen Microsoft-konto, og se om du opplever det samme problemet.
  2. Prøv å oppdatere driverne i Windows 10-enheten, for eksempel skjermkort, lyd og nettverksdrivere. For å gjøre dette, gå til Hvordan få programvare- og driveroppdateringer for Windows 10 og følg fremgangsmåten der.
  3. Kontroller at Windows 10-operativsystemet er oppdatert ved å kjøre Windows Update. For å gjøre dette, går du til Innstillinger > Oppdater og sikkerhet > Se etter oppdateringer.
  4. Start enheten på nytt.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du gå til spillsamfunnet for diskusjoner, kjente problemer, og stille spørsmål til andre spillere av spillet.

Jeg kan se prestasjoner på en plattform, men ikke på den andre

Hvis du kan se prestasjoner på en plattform, men ikke på den andre, følg disse trinnene:

1. Sørg for at du er tilkoblet Internett.
  2. Sørg for at du er logget på med Microsoft-kontoen din mens du spiller spillet.

Hvis du fremdeles har problemer med prestasjoner, gå til Problemer med Xbox One prestasjoner og utfordringer for mer info.

Jeg forhåndsbestilte spillet mitt på en plattform, men ser ikke det tilgjengelig på den andre

Hvis du kan se et forhåndsbestilt spill på en plattform, men ikke på den andre, følg disse trinnene:

1. Sørg for at du er logget på den samme Microsoft-kontoen på begge enhetene.
  2. Sjekk din ordrehistorikk på https://account.microsoft.com/billing/orders å se om kjøpet er fullført.

Jeg kan laste ned spillet mitt på en plattform, men ikke på den andre

Hvis du kan laste ned spillet på en plattform, men ikke på den andre, følg disse trinnene:

1. Sjekk om det er nok ledig diskplass. Slik gjør du det:
    1. Gå til Innstillinger > System > Lagring.
    2. Dermed kan du se brukt diskplass for hver stasjon på enheten. Kontroller at du har nok ledig plass på harddisken din.

Merk For mer informasjon om hvordan du kontrollerer lagring på Windows 10-enheten, se Finn ut hvor mye lagringsplass PCen har.

2. Start enheten på nytt.

Jeg har problemer med å løse inn en Xbox Play Anywhere-spillkode

Hvis du har problemer med å løse inn en spillkode, gå til Hvordan å løse en Xbox forhåndsbetalt kode for trinn på hvordan du løser inn en kode, og hva du skal gjøre hvis du får problemer.

De neste trinnene

Hvis ingen av disse løsningene løste problemet, kan du gå til Xbox-fellesskapet for å finne ut om andre spillere opplever det samme problemet som deg.

Beslektede problemer