Kjøpe pakkeinnhold med Windows 10

I tillegg til å selge individuelle produkter, selger Windows Store også mye digitalt innhold sammen i "pakker".

En pakke kan for eksempel inneholde et spill, ekstra nedlastbart innhold og en virtuell valutapakke til én enkelt pris. Vanligvis sparer du penger på å kjøpe en produktpakke i stedet for å kjøpe produktene hver for seg.

Installere innhold fra en pakke

Når du kjøper en pakke fra Windows Store, kan du laste ned hele pakken eller du kan velge hvilke produkter i pakken du vil laste ned.

Når kjøpet er fullført, velger du Manage på produktinformasjonssiden. Deretter kan du velge hvilke produkter du vil laste ned, eller installere alle produktene i pakken med det samme.